Predvcerom sa synovi urobil pluzgier. Vyzeral ako popalene, praskol a je z toho velka chrasta. Nesvrbi. Uz ma styri a robia sa dalsie. Myslite ze to mozu byt kiahne? Teplotu nema len sopel.
@terezka1947 chrastu na kolene ma z bicykla.... dr som volala. Maju len pevnu.... robia dnes kratko , nestiham ... mam dat fenistil a sledovat. Pripadne pohotovost.
Ano,kiahne.Moje dvojcata mali teraz a jedna mala na chrbte taku obrovsku a jedna v hlave.
Ja by som skôr povedala, že je to impetigo.
Tiez mi to skor impetigo pripomina,kamaratka to nedavno mala.
Nič iné ako pozorovanie a natieranie ti neostáva@kvikina087.. Ak sa to zhorší, tak pôjdeš s ním na pohotovosť.. No má to dosť škaredé..
@miricka77 aj ste boli bez teploty? Svrbelo ich to? Ja mam pocit ze ho to len boli, nesvrbi. Neskrabe to vobec.
@kvikina087 podla mna kiahne, ale urcite by som isla k lekarke. Ma to skarede.
Aj mne to príde ako kiahne aj keď dosť veľké. Treba zájsť radšej na pohotovosť ak nestíhaš ísť k doktorke normálne.
To su urcite śadke chrasty! Kozmy da antibiotika
Ahoj sladká chrasta treba riešiť my sme brali antibiotika nakoľko hrozí otrava v krvi ak sa dostane stafylokok do nej. My sme čistili a potierali mastami plus ATB a mesiac to trvalo😧
Fuuuuuu,to aj ta chrasta na kolene???moj mal teraz kiahne,aj velke pluzgiere,no toto mi.uz pride extrem...skor by som lekarke zavolala,poslala jej foto.