Ploštice

cicikmicik
28. okt 2022

Baby hanba má fackuje , že to tu píšem , ale dostali sme pravdepodobne podľa dr ploštice..vraj buď ich doniesla mala zo školky (ale tam za tie roky problém nebol) alebo ja ,robím v sklade s oblečením,že to skôr ,pretože ide z Poľska a pravdepodobne odtiaľ..kúpila som kadejaké prípravky a všetko idem dezinfikovať prať , dám do sušičky ..čo ešte?
Veľmi trápne mi je, pretože nie sme žiadny neporiadnici , perem všetko vždy, upratujem, no veľmi som z toho nešťastna, že toto sa mi prihodilo ..

diewcatqoo
28. okt 2022

Na plostice volaj rovno firmu, nech vam to doma nakomplet vystrieka. Sama sa toho nezbavis. Cim dlhsie budes odkladat dezinsekciu, tym viac sa ti doma namnozia.

simonah73
28. okt 2022

nie vzdy je to o neporiadku. tiez sme ich doma mali, priniesla som ich z nemocnice, kde som tri noci bola. a teda ja som hned volala cislo na tejto stranke https://stopplostice.sk/ a este v ten den pan prisiel. mame poschodovy dom, vystriekal 4 izby a zobral 280e hovoril mi, ze vyzera to tak ze sme to zachytili uplne na zaciatku, lebo nenasiel ziadne potvory, len ja som mala tusim tri ci styri stipance. odvtedy je pokoj. a ano vsetko sa vtedy popralo poumyvala zem a potom sa tusim 6 tyzdnov nemohlo tam kde nastriekal vysavat a ani umyvat zem.

lenkahorny
28. okt 2022

ja som si to doniesla z hotela.... urcite firmu volaj, ja som ich skusala striekat vsetkym moznym a nepomohlo nic.

cicikmicik
autor
28. okt 2022

@simonah73
@diewcatqoo ďakujem baby , všetky rady evidujem, zavolám ..ja som veľmi nahnevaná ,no mám chuť dať vypoved🤦 ak sú to ozaj ploštice..šak to môžem opakovane potom z práce nosiť zas

cicikmicik
autor
28. okt 2022

@lenkahorny z hotela tak to je iná vec , za to si si ešte aj zaplatila 🤦ťa to vyšlo potom draho

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cicikmicik
autor
28. okt 2022

@boldo87 ja to tipujem na tú prácu , pretože je to sklad,s oblečením, kadejaké sociálne vrstvy tam pracujú , no neviem .. škôlka pochybujem.

marcellka32
28. okt 2022

@boldo87 to fakt z busu? To už aby sa človek bal si sadnúť v buse k niekomu alebo na sedačku

simonah73
28. okt 2022

@cicikmicik tak ono Ti to mozu doviest aj napr s novym gaucom, staci ze sa v aute prevazala nejaka uz zabyvana stara sedacka (niektore firmy maju sluzbu dovezieme novu, odvezieme staru)

whatever1
28. okt 2022

@boldo87 prepac ale ako vies ze z autobusu, ved to nemas sancu zistit odkial. Staci ak clovek byva v panelaku a ma ich sused…

whatever1
28. okt 2022

@cicikmicik “kadejake socialne vrstvy tam pracuju” vidis ty sa bojis, ze za niekto bude odsudzovat za plostice a sama mas predsudky. Plostice nemaju nic spolocne s neporiadkom ani so spolocenskou vrstvou. Proste si mala smolu. Kludne aj zo skolky ich dieta mohlo priniest. Z hocikadial.

whatever1
28. okt 2022

@cicikmicik A ak byvas v panelaku, tak nema zmysel volat firmu len pre svoj byt. Musis to riesit aj so susedmi, inak vyhodis peniaze do luftu.

cicikmicik
autor
28. okt 2022

@whatever1 bývam v dome, presúvam sa výlučne svojim autom .. akoze nemám predsudky to vobec ja sa bavím s každým ,úplne aj s inými národnosťami ...je mi je jedno , skôr myslím to tak že ľudia sú tam aj z ubytovni ,ale aj ten tovar sa z Poľska dováža ,kamiónom chodí tak ono som to najskôr doniesla z práce