Ahojte maminky ❤️, dnes nám ortopéd podtvrdil ploché nožičky, dali sme si aj šiť topánočky (korytkove). Prosím dajú sa aj niekde kúpiť takto špeciálne upravené topánky? Lebo niako sa mi teda ten výber nepozdaval. Myslíte, že tie špeci topánky tú nozku upravia?
Jasne ze neupravia, kolko ma dieta rokov? Nozka je vo vyvoji..
@tehulka2011 3 roky má, cvičenie nám len na špičkách kázal chodiť. A po kamienkoch bosí
@tehulka2011 to mas odkial,ze jasne neupravia??? Ak nevies,nehovor. My sme po par mesiacoch videli pokrok.
Pekne topanky su v Podotech
@stanulienkat ako ste cvičili prosím?
@manchester123 no ani sme necvicili. Vecer som masirovala par minut. Nosili sme topanky od ortopeda. Po 3-4 mesiacoch sme videli prve naznaky klenby. Po cca 3-4 rokoch mame celkom fajn klenbu. A to sme mali dost brutal. Ale topanky nosime stale. Papuce do skolky. V Podotechu maju velmi pekne topanky.
@manchester123 Aj my mame z Podotechu papuce. Nosime ich od 3 rokov a na poslednej kontrole v 5,5 roku sa klemba krasne ukazala, cize to odhaduje ze do pol roka mozme uplne vysadit tieto specialne papuce. Tiez sme nijak specialne necvicili a chodzu naboso iba pri mori praktizovali a upravilo sa to. Drzim palce.
@zuvila9 a nosili ste aj iné topánočky na striedačku? Myslím protetika? Alebo len tieto špeciálne
@manchester123 presne takto v troch rokoch nam tiez predpisali tie priserne topanky, nastastie som si o tom nieco nastudovala a ten ich krasny biznis prekukla, presli sme na barefoot plus spravny nadmerok a dnes 9rocny syn ma krasnu klenbu
@manchester123 ako papuce sme nosili tieto specialne, a bezne topanky sme kupovali bud protetiku, alebo bezne z obuvi kde sme dali ortopedicke vlozky. Nechcelo sa nam totiz prehadzovat vlozky hore dole medzi topankami.
@zuvila9 a prosím tie ortopedické vložky ste si dali šiť, alebo niekde kupovali?
@manchester123 tie nam predpisal tiez ortoped spolu s tymi papuckami, a vyrobili ich tiez v Podotechu
Treba aj cvičiť.