Ploché nohy u 9-ročného chlapca

pupetko263
16. aug 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte chcela by som sa poradiť mám 9 ročného chlapca a má ploché nôžky už od narodenia už ako začal chodiť používame ortopedické topánky alebo vložky do topánok ale za ten čas není vidieť že by mu to pomohlo existuje aj niečo iné čo by pomohlo máte s niečím skúsenosti? Ďakujem

tanyan
16. aug 2023

Aj cvičíte? Samotné pasívne nosenie korekčných pomôcok nezobudí správne svaly...

suriella
16. aug 2023

@pupetko263 vlozky medicovi ste neskusali? Su ale az od vel 32 ci 34 tusim. Skusenost nemam, nemame este taku velkost, ale ja by som skusila.

aurora33
16. aug 2023

@pupetko263 cvicit cvičiť cvičiť, plus chodiť veľa na boso po nerovnom povrchu

surama
16. aug 2023

@pupetko263 Ale tak v takom veku to ma kazde dieta nie? Chodime na ortopediu aj rehabky kvoli inej veci, ale pozreli malemu aj chodidla a obe mi povedali, ze deti to tak maju, ze moj tam ma este tuk, ale do 3 rokoch sa to formuje. A ze nema nosit barefoot, ale topanky so spevnenou patou.

aurora33
16. aug 2023

@surama ale autorka píše že ma 9 ročného chlapca. To už je dosť.

surama
16. aug 2023

@aurora33 Bozeee...ja som precitala 9 mesacneho 🙈 Ok, beriem spat. Vdaka za upozornenie.

kacena4
16. aug 2023

treba to brat opacne, nejde o to ci mu to pomohlo/ zlepsilo sa ale ci sa to nezhorsilo. my sme na tom rovnako 12r. stale rovnako, ale na chrbtici sa zatial netvori skolioza. drzim palceky nech aj vam "zaberu" ortovlozky, my nosime proprio su uzasne

alexnina777
16. aug 2023

@pupetko263 Ja ti odporúčam Fyziomama v Trnave, zaoberajú sa aj týmto aj u starších detí, chodim tam
tiež so staršim synom

aurora33
16. aug 2023

@surama za máličko 🙂 ja som si to potom tiež pre istotu precitala či som sa nepomýlila :D