Ploché nohy štvorročného dieťaťa

michaela9999
24. jún 2014

Ahojte, potrebujem vymenny listok od pediatra k ortopedovi? Syn ma 4 roky, zatial sme to riesili na odporucanie pediatricky len obuvou z protetiky a vlozkami do topanok.
Ale vobec sa to nezlepsuje, po klenbe ani naznak. Vedeli by ste mi poradit kvalitneho detskeho ortopeda v Bratislave, najlepsie okolie Kramarov. Dakujem.

koniarova
24. jún 2014

Na Strečnianskej 13, Dr. Gajdoš. Je súkromník, jedna návšteva cca 20 eur.

liz_lemon
24. jún 2014

@michaela9999 vymenny listok potrebujes, skus ortopedov v SNOP, je to specializovana ortopedicka nemocnica
www.snop.sk

koniarova
24. jún 2014

@liz_lemon Aj k súkromníkovi? Odo mňa nikto nechcel.

liz_lemon
24. jún 2014

@koniarova my sme davali aj Kusinovi

mammaroma
24. jún 2014

Skús prípadne aj DFNsP. Je tam taká príjemná a šikovná mladá lekárka, Dr. Frištáková.

babulina
26. jún 2014

ja odporucam snop, my chodime k dr. francovej, v budove je priamo aj vyrobna vloziek, ortez .... aspon je to jednoduchsie na vybavenie

namornicka
26. jún 2014

Moja dcéra mala ploché nohy a pediatrička ju hneď poslala k ortopédovi, žiadne odporúčania obuvi z protetiky na vlastnú pesť. Ortopéd určí stupeň plochosti, predpíše ortopedické vložky, sandálky do škôlky, prípadne rehabilitácie a cvičenia. U detí sa to postupom času upraví keď sa budete riadiť odporúčaniami a nič nezanedbáte. 4- roky je optimálny vek začať to riešiť, čím skôr tým lepšie. Moja dcéra navštevovala ortopéda od 3 do 8 rokov, potom ju vyradil z evidencie lebo to už mala dobré.

michaela9999
autor
29. jún 2014

Pekny vecer. Vedeli by ste mi aj poradit konkretne meno detskeho ortopeda, s ktorym mate skusenosti v SNOPe? Tu citam o MUDr. Kusinovi. Ake mate s nim skusenosti? Pripadne ktoreho (ktoru) by ste mi este vedeli odporucit zo SNOPu? Dakujem za odpovede.
A MUDr. Fristakova v DFNSP na Kramaroch?

mammaroma
30. jún 2014

@michaela9999
Ja som bola s maličkou u MUDr. Frištákovej síce s iným problémom, na výstupnej kontrole kvôli bedrovému kĺbiku, ale hodnotím veľmi pozitívne. Bola veľmi príjemná, k nám aj k maličkej 🙂, všetko vysvetlila a ochotne odpovedala na naše otázky. Ortopédi na Kramároch prichádzajú do kontaktu s rozmanitými diagnózami detičiek, ja by som ju teda v budúcnosti opäť vyhľadala.

vvia
20. aug 2014

Baby neviete ktore dni robi mudr Fristakova? my sme k nej chodili este s klbykmi a chcem ist aj teraz za nou s inym problemom.