Ahojte moja mala má zapareninu na suske,dávala som pythiol krém a hypermangam,a skúšam aj aviril púder.. chcem sa spýtať môže sa dat 2 mesačným bábätkám fenistil kvapky na plienkovu dermatitidu? Dakujem
Nema to zmysel. Treba dalej kupat v hypermangane a natierat, mozes skusit Imazol (treba uz liecit, nie len davat kremy urcene na prevenciu). Puder nedavat, umyvat cistou vodou, nepouzivat vlhcene obrusky, vela vetrat a v prvom rade zmenit plienky (za inu znacku). Antihistaminika nie.
@veronikaszabova Ok ten pôjdem kúpiť do lekárne ,
@mizz5678 aj ja si myslim,ze fenistil zbytocny...a synovi kedysi pomohol jedine imazol krempasta...mal aj mast od pediatricky na predpis,ale ta nebola,taka ucinna...inak,syn mal ,taku reakciu na pampersky plienky...vobec som mu ich nemohla davat
Len v dobrom, ozaj skúste ak nesadnú druhé, látkové plienky. Rozprávala som sa osobne s mamičkou,kde iné riešenie pre nich nebolo ako vetrať, pravidelne meniť látkovky.
@zuzudrnda skusala som aj latkove vtedy,ale robili mu este horsie na tu podrazdenu ritku...
@jarmila2010 môže byť. Závisí od dieťatka.
@zuzudrnda tam islo o to,ze moc nebol,tak dobre odvadzany a este sa mu zadok viac paril a asi ho to stipalo...plakal a bol nervoznejsi...po jednom dni som ich zrusila...
@jarmila2010 ďakujem baby za názor,ten imazol krém je volnopredajny,alebo treba recept od lekára?
Imazol nám vždy hneď zabral
Kúp si Sudocrem.
Vyborna je aj spiridea krempasta a nasi dobre reagovali aj na nechtikovu weledu na zapareniny...
Sudokrem urcite nie!! Spiridea je vyborna tiez, ale skor ako prevencia, ja ju odporucam vzdy ako prvu volbu 👍🏻
@mizz5678 kup imazol krem