Ahojte, akurát liečime malej plienkovu dermatitidu, používam imazol, krásne zaberá. Chcela som sa spýtať aký krem potom odporúčate ako prevenciu zaparenin? Používala som predtým sudokrem aj sebamed vždy bolo všetko Ok ale teraz mám z toho strach. Mala ma aj atopicky ekzem a citlivú pokožku tak poraďte niečo dobre. Ďakujem
@beatrice1111 vedela by som ti rozprávať 😒 chodili sme ku kožnej so zapareninami. Žiadne vlhčené, po každej stolici treba umyť pod tečúcou vodou s jemným detskym mydlom. To je dôležité pretože samotná voda nános hutneho krému a fekálnych baktérií nezmyje, niektoré bábätká majú haklivejsiu pokožku a už aj je problém. Ako prevencia sa mi najlepšie overil bepanthen a rybacia pasta.
@beatrice1111 čistá voda, žiadne vlhčené a rybacia masť, našej napr. bepanthen a sudocrem nerobili dobre.
@beatrice1111 po stolici umyť vodou a detským mydlom, žiadne vlhčené a prevenciu používame Weledu.
@beatrice1111 skúste tento krém od Weledy https://etabletka.sk/obchod/weleda-baby-upokoju...
Nie je to ten nechtíkový, ja som s ním spokojná
Presne ako píšu dievčatá. Po každej stolici umyť zadoček. Žiadne vlhčené utierky. My už len parkujeme a prestali sme používať krémy. Odvtedy žiaden problém.
@beatrice1111 Weleda a Soaphoria maju dobre kremy proti zapareninam. A vzdy ked sa objavi podozrive zacervenanie, dam imazol.
@beatrice1111 Cista voda a poutierat do sucha. Ziaden krem nepotrebujes 🙂