Stretol sa s takym uz niekto?dnes som 2 rocnej dcerke nasla na oboch palcoch taketo zacervenanie.Samozrejme pojdem aj k dr s tym,len chcem vediet ci jej mozem dako pomoct uz teraz s tym.Natrela som to zatial.Mala ma aj nabeh na atop.ekzem a teraz to ma zhorsene tak moze to mat suvis? Dakujem za odpovede 😊
@jamabe dakujem za odpoved 👍 myslela som,ze ci to nemoze byt z toho,aj ked menim casto ponozky,nechavam aj na boso.Zatial kremujem a zda sa to lepsie,ale stale to je cervene popraskane
aj moja dcéra 11r. to máva od malička. Niekedy sa jej šúpe aj celá noha, ale vtedy to nemá červené. Inokedy len takto troška ako vy aj so začervenaním. Dr. my poradila natierať kalciovou masťou, alebo imazolom (príp. candibene krémom).
@hranolka22 Aj nám vtedy dr. poradila Imazol. Trvalo to chvíľu, ale pomohlo.
@hranolka22 poslem ss
@hranolka22 Ahoj Viem sice ze je to viac nez rok ale napamatas si co Vam na toto pomohlo? Dakujem
@miruska951 najviac nam zabralo, ze som jej 4-5x denne natierala palce kokosovym olejom-na noc som dala hrubsiu vrstvu. Za 3 dni sa to krasne zregenerovalo a odvtedy nastatsie nema s tym problem, iba troska na palcoch rujy, ale to je miernejsie 😊
@hranolka22 S malou sme raz boli kvoli podobnemu problemu na nohach u kožnej. Povedala, ze deti do puberty nemaju plesne. Nasa mala zacervenane miesta medzi palcami a lupala sa jej tam koza. Dr. tvrdila, ze je to z vlhkosti. Dcere sa velmi potili nohy v tej dobe. Neviem, ci to moze byt aj vas problem.. 🤔