Má niekto skúsenostiam s plazmovým generátorom na liečenie zahlienenia a upchatych dutín!??
Alebo teda celkovo nejaké skúsenosti s ním!?
Ďakujem.
Ahoj, bola by som vdacna, keby das vediet, ci ti to pomohlo. Tiez som nad tym rozmyslala, lebo som to tu videla spomenute uz v problematike s ureou a tiez s nou bojujem uz roky a neviem sa jej zbavit.
@andreaak05 no mam po tom, hodinku a pol som si posedela a do 48hodin ak by som mala aj priznaky tak pocitim rozdiel vraj
Kedze som ale bezpriznakova, tak to neposudim, jedine vysetrenim u gyn.
Este som sa pytala ci si mam nasadit tie lokalne ATB a vravela ze ATB maju vedlajsie ucinky... ze neodporuca ale je to na mojom uvazeni.
Potadila mi ale prirodne ATB
Na spicku tamponu si das kokosovy bio panensky olej a par kvapiek extraktu z grepovych jadierok...
Zatial tolko a ci som sa toho zbavila, dam urcite vediet 🙂
@monmj dakujem za skusenost. Ja som sa objednala na buduci stvrtok. Ideme aj s priatelom, kedze zrejme to ma aj on. Ja som si dnes isla pre vysledky zo sterov, s ureou som ratala, kedze ju mam tipujem uz minimalne 4 roky, ale ked mi zahlasili, ze okrem toho mam este aj mykoplazmy, ecoli a streptokoka, tak som sa tam uz uplne zosypala. Takze ani mi nic ine nezostava, len vyskusat dalsiu vec, a to plazmovy generator.
@andreaak05 ahoj, ja uz pocitujem trocha zmenu, mala som tak 10dni pred menstruaciou krvacanie a zatial ho nemam, nechcem to zakriknut som este len 6dni do menstruacie...
mne gyn povedala ze to mam asi ovulacne krvacanie ale nezdalo sa mi...
Ked tak pisem ked pojdem na kontrolu ci ju mam alebo nemam..
@monmj ahoj, jasne, urcite napis. A po kolkych tyzdnoch mas ist na kontrolu? Lebo mne treti doktor povedal, ze na vysetrenie by sa malo ist az po 3 mesiacoch, lebo urea sa moze ukazat ako pozitivna, ale uz nemusi byt aktivna :/ zatial mi kazdy doktor povedal inak. Cele zle :D
@andreaak05 mne po prvych antibiotikach povedali ze minimalne o 6tyzdnov... pojdem asi tak o dva mesiace
@monmj no som zvedava, potom daj vediet 🙂 drzim palce
@monmj ahoj, no co, mala si to krvacanie pred menzesom? Ja som dnes bola na tom plazmovom aj s priatelom. Dnes sme dali ureaplazmy a mykoplazmy a sobotu ecoli a streptokok. Jak najust ma rano drapol mocak, cize mi nenicelkovo dobre :(
@andreaak05 ahoj, nekrvacala som.Dnes som mala dostat menstruaciu a nemam ani tu 😅 ale asi iba meska ved jeden den je nic… aj ked mavam ju uplne presnu, po plazmovani sa ale moze posunut som sa docitala…
No a uz pocitujes nejaku zmenu? Po plazmovani?
@monmj :D no haluz s tym menzesom.priatel si tam aj pospal :D ci citim zmenu? Neviem ti povedat. Kedze mam 4 bakterie, bohvie ktora mi vcera sposobila zas te zapalove stavy. Ale dnes sa mi podarilo normalne ist do prace, tak uvidime. Nastasie idem hned zajtra na to druhe sedenie -ecoli a streptokok, tak verim, ze sa mi ulavi uz uplne.
@andreaak05 ta urea sposobuje zapal mocovych ciest atd… sak urea-močovina
Dnes uz menstruaciu mam meskala mi 1den tak to sa este da
Nasadila som inofolic premium a dufam ze uz otehotniem😀
Mohla by som tento mesiac nech je marcove 😀
No ale nazad k plazmovaniu, pojdes aj na to kontrolne vysetrenie? Po kolkych dnoch/tyzdnoch mas ist ak tak?
@monmj urea sposobuje zapaly mocaku, ale aj ecoli, takze preto som napisala, ze bohvie, ktora mi tentokrat urobila sarapatu. No ja som tiez rozmyslala nad inofolicom, tuto som citala, ze sa celkom babam osvedcil, ale asi najprv musim aspon nieco preliecit, lebo s tolkymi bakteriami sa ani nechceme snazit a momentalne sa mi ani neda sexovat :/ noo, povedala mi, ze po 2 tyzdnoch az po plazmovani mozem prist na diagnostiku a pojdem vyskusat, jasne 🙂
@monmj ozaj a ty si bola najprv tiez na tej diagnostike, ci len si si dala na zaklade vysledkov od doktora plazmovat ureu? A pojdes potom este na plazmu alebo kontrolu? Co ti povedali?
@andreaak05 ja som bola na zaklade vysledkov od doktora…
Ale chystam sa aj na diagnostiku este lebo byvam casto zahlienena a mavam vysusene sliznice v nose aj hrdle
@monmj ahoj, no ako si na tom? Aj si bola na tej diagnostike? Ja som bola a z tych 4 bakterii mi 3 zmizli, ale ta urea tam stale je. Drzi sa jak kliest. Povedali mi, ze kedze ju mam tolko dlho, mozno bude treba viac sedeni. Tak som zvedava. Bola som uz aj druhykrat na plazme na ureu a koncom mesiaca mam ist zas na kontrolnu diagnostiku, ake hodnoty urea vykaze. Ale kedze sa stale necitim este dobre, este tam isto bude :(
@andreaak05 gynekologicka mi zistila na preventivke ureu a nasadila atb, potom na druhej kontrole stale urea pozit. Tak dalsie atb, tentokrat lokalne…
Tak som sa rozhodla pre plazmovanie…. Ale akosi som sa este nedostala na prehliadku… :/
@andreaak05 viesco nedostala som sa na preventivku ale bola som na biorezonancii v naturopat a povedali mi ze urea je ok… ze stacilo to jedno sedenie.
Uz nemavam ani spinenie a nejake vytoky co som myslela ze su ok (ovulacne a podobne) tak asi neboli…
Teraz riesim krvacanie mimo cyklu… kks ze budem dokola nieco riesit by som nepovedala…
Ale vraj je to ovulacne krvacanie no ale toto je viac krvy ako len troska ruzovej krvicky…
Skor ako ked sa porezes… vacsinou pri tlaku ked idem na velku tak akoby mi nejaka zilka praskla alebo co…
A tak isto tvrdsia stolica a aj z konecnika krv… ja uz neviem co mne je… a vsade vysledky ok…
Nastavila som vlakninu a uvidim.
Tebe sa ako dari?
@monmj ahoj, no mne na poslednej diagnostike povedali, ze je urea v takom stadiu, ze ju uz netreba plazmovat, ze by nemala robit sarapatu, ale u gyndi som na steroch nebola, tak neviem. Ale medzitym som riesila dalsie problemy, takze viem presne, o com hovoris, ze furt volaco :( A co sa tyka problemov so stolicou, mne velmi pomohol jacmen s chlorelou od green way, mne to poradili na tej plazme a odvtedy super 🙂
@andreaak05 no to mi tiez odporucala ale zatial som sa na to nedala ale asi idem do toho 🙂
Ale treba sa aj hybat, ono to bez toho nejde resp.pohyb strava su zaklad a bude super 🙂
Len to otehotnenie stale nejde :D
U teba ako? Uz sa snazite?
@monmj no ja si tie zelene potraviny fakt neviem vynachvalit, takze isto to skus. Uplne s lahkostou sa ti bude kakat a pravidelne hlavne. Nooo, my nic moc. Mne vlastne robili v gynfive stery, nasli mi ureu plus dalsie 3 bakterie. Zacala som chodit na tu plazmu a po 3 mesiacoch som isla na vysetrenie priechodnosti vajcovodov, vysli priechodne, tak mi o 2 dni urobili inseminaciu a potom som dostala taky zapal, ze som bola tyzden v horuckach a v moči mi nasli zas ecoli. Takze asi ta plazma nepomohla. Te prefuky by sa nemali robit, ak mas nejaku bakteriu, lebo sa ti bakterie mozu dostat hlbsie do tela a asi mi ta plazma nepomohla, bakterie tam boli a kedze v gynfive mi neurobili kontrolne stery a vedome mi to urobili s bakteriami, bakterie sa mi dostali asi hlbsie. Cize nic moc. Takze gynfiv hlavne nechcem uz ani vidiet. A momentalne davam pauzu od vsetkeho. Potrebujem oddych od tohto vsetkeho. Na jar poriesime reprodukcnu imunologiu.
@andreaak05 oooh tak to ma mrzi toto… ja idem pozajtra proktologovi s tym zadkom… hrozne stresy z toho mam ale uz nech je to za mnou…horsie su tie otazniky nadomnou preco mi z tade krvaca atd…
Ku gynekologicke sa potom objednam a dufam ze uz bude vsetko zazehnane… a ako sa prestahujeme do noveho domku (tento mesiac sa stahujeme) tak sa hadam aj podari zamiesit … ak nie tak uz zacnem riesit buducim rokom asi nejake vysetrenia nech nestracame cas…
Vek nezastavis 🤷🏻♀️ Aj ked sa citis mlado….🧐
Ako nikdy som neverila ze po 30ke to ide dole vodou…ved nikdy ma nic netrapilo… ale za chvilku 33 a ja uz mam pocit ze som obehala vsetkych doktorov 😃🙏🏼😅
Drzim ti palce nech ti vsetko dopadne dobre, daj vediet ako si dopadla na kontrole a podobne… ja pisem tiez ked budem mat nieco nove…
Btw kvapky gynex od energy su top… precitaj si 😁👍🏼
@monmj juuj, tak drzim aj ja tebe palce u doktora, sak neni to sranda toto vsetko :( noo, presne, ja za chvilu tiez 33 a uz budeme len starsie. A presne, ja mam tiez pocit, jak keby som volaka dochodkyna, co furt riesi zdravotne problemy a doktorov. Vo februari mam nakoniec termin na tu reprodukcnu imunologiu, tak uvidime. Tak drzim palceky, aby ste v novom domceku zamiesili 🤰🤰 gynex som brala asi 3 mesiace posebe asi pred dvomi rokmi, nepomohlo, akurat mi to posunulo cyklus asi o 10 dni.
@jonka23 ahojte, tiež mám vytrvalú ureaplazmu a po 4 atb uvažujem aj nad plazmou. Pomohlo vam to nakoniec?
@michaela329 Dobrý deň..my sme nakoniec neboli...takže vám neporadím!
@jonka23 ahoj, dobrala som ATB a po 6tyzdnoch som isla na kontrolu...ureaplazma stale pritomna
Zajtra idem na plazmovy generator, vraj na ureaplazmu staci 1,5hodiny
Dam potom info ci pomohlo