Platí sa za celkovú anestéziu pri výbere nosnej mandle 3 ročného dieťaťa?

lukasova
18. mar 2013

dnes mi doktorka povedala, že to žiadna poisťovňa nehradí a stojí to 150 eur 😢 😢 😢 . máte s tým skúsenosti? Ďakujem za odpovede

elise
18. mar 2013

zavolaj si do zdravotnje poisťovne reviznemu lekárovi ak je to operácia ktorá je len na základe tvojho uváženia tak môžu pýtať peniaze a ak je to zdravotná indikácia že jednoducho musi a mandla nmôže zostať na mieste malo by to byť hradene poisťovnou ale je aj dôležite zistiť čio v tej nemocnici nie je anesteziologicke oddelenie samostatne a má zmluvu s nemocnicoou a je dohodnutý cennik .

lila77
18. mar 2013

by som mu to nedavala ziadne mandle vybrat na nieco ich tam priroda dala a keby to bolo bezpecne a potrebne poistovna by to preplacala porad sa este s nejakym inym odbornikom ci je to nutne lekari by vyberali hocico

jarka721
18. mar 2013

mojej dcere vyberali nosne mandle a neplatila som za nic ,este ani za hospitalizaciu!!!!

pingu1
18. mar 2013

my sme boli na kramaroch a platila som 200. ale to bola sukromna klinika jednodnovej chirurgie

trinitit35
18. mar 2013

my sme malemu dali vybrat nosnu mandlu pred 6 rokmi vtedy to bolo na sukromnej klinike a platili sme anesteziologa.Mozno to zalezi v akom zariadeni si to spravit?skus si zistit,ako je to v statnych a sukromnych nemocniciach a potom sa rozhodnes

janinah
18. mar 2013

iba u súkromníka,v štatnej nemocnici neplatíš

maznacik007
18. mar 2013

v statnej nemocnici neplatis ale na vyber sa nacakas.... nasej vyberali nosne aj krcne mandle v celkovej anesteze a termin sme dostali o viac ako pol roka....
ak si priplatis mozes ist v sukromnom centre pomerne rychlo ....

betina1984
19. mar 2013

My sme bolired tromi tyzdnami vo FN Trencin a platila som iba za pobyt a stravu ako doprovod.

wewe22
19. mar 2013

my sme boli v januari ja som platila 125e vyberali nam nosnu, krcne a jednu noc sme tam spali, v satnej nemocnici sa neplati ale neberu to v celkovej anesteze ale len umrtvia a vyberaju, cize dieta setko vidi a vnima, ak chces celkovu anestezu musis ist na sukromku ako sme boli mi ceny si stanovuju sami

bibuska11
19. mar 2013

nás práve dnes objednali na výber nosnej mandle do štátnej nemocnice na 15.4 a stále sa rozhodujeme či vybrať alebo nevybrať

zdenula81
19. mar 2013

V sukromnej platis, v statnej nie. Boli sme pred dvomi tyzdnami v BB na sukromnej na vyber nosnych mandli. Prisli sme rano o osmej a o pol tretej sme uz odchadzali. tiez som zastanca radsej nevyberat avsak nasmu malemu mandla tlacila na zvukovod a velmi sa mu zhorsoval sluch, boli sme u dvoch roznych krciarov (obaja vraveli ze odporucaju vybrat len ked je to naozaj potrebne, nie od buka do buka) a obaja nam povedali vybrat a co najskor.

visage1974
21. mar 2013

u sukromnika platis ale v statnej nie ja som bola z dvoj rocnym synom na nosnych na Kramaroch nic som neplatila v stredu sme prisli
stvrtok rano robili a v piatok sme isli rano domou a po tyzdny na kontrolu a tiez bol v celkovej. kam sa chystate do akej nemocnici?

lulla
21. mar 2013

V statnej sa neplati, v sukromnej ano., Ja som dala podobnu otazku, mozno mi prosim budete vediet poradit aj v ramcit tejto diskusie = Synovi idu vyberat nosnu mandlu. Na Kramaroch v BA v statnej to je 0,-€ , budeme tam 3 dni (obavam sa trosku preberania z narkozy) pocula som ze male deti zle reaguju na narkozu, a pri preberani sa hadzu ako pri epilepticom zachvate, moja kamoska to zazila s malym pred pol rokom, nikto ju na to nepripravil tak bola v miernom soku - tiez mu vyberali nosne mandle pri celkovej anesteze. Druha moznost je v sukromnom centre Centrum Kramare , je to za 200€ trva to len 1 den - tj.nespi sa tam, tiez pri celkovej anesteze. Druha mamina co bola v tomto Centre mi hovorila, ze maly sa prebral v poho (tak neviem ci pouzivaju inu chemiu pri anesteze, alebo je to len vec konkretneho dietata). Ak je jediny benefit casovy - tak zvazujem zaplatenie 200€. a pojdem s nim na Kramare statne. Ak by to bol rozdiel aj zo zdravotneho hladiska pre maleho , tak by sme to zaplatili. Viete mi prosim v tomto poradit ? Vdaka.

angellinka
21. mar 2013

Nemusia pouzivat inu "chemiu".Kazdy znasa narkozu inac,nikto nevie dopredu povedat,ako to bude tvoj maly znasat.Priprav sa na najhorsie,ale urcite to prezijete 😉