dnes mi doktorka povedala, že to žiadna poisťovňa nehradí a stojí to 150 eur 😢 😢 😢 . máte s tým skúsenosti? Ďakujem za odpovede
by som mu to nedavala ziadne mandle vybrat na nieco ich tam priroda dala a keby to bolo bezpecne a potrebne poistovna by to preplacala porad sa este s nejakym inym odbornikom ci je to nutne lekari by vyberali hocico
mojej dcere vyberali nosne mandle a neplatila som za nic ,este ani za hospitalizaciu!!!!
my sme boli na kramaroch a platila som 200. ale to bola sukromna klinika jednodnovej chirurgie
my sme malemu dali vybrat nosnu mandlu pred 6 rokmi vtedy to bolo na sukromnej klinike a platili sme anesteziologa.Mozno to zalezi v akom zariadeni si to spravit?skus si zistit,ako je to v statnych a sukromnych nemocniciach a potom sa rozhodnes
iba u súkromníka,v štatnej nemocnici neplatíš
v statnej nemocnici neplatis ale na vyber sa nacakas.... nasej vyberali nosne aj krcne mandle v celkovej anesteze a termin sme dostali o viac ako pol roka....
ak si priplatis mozes ist v sukromnom centre pomerne rychlo ....
My sme bolired tromi tyzdnami vo FN Trencin a platila som iba za pobyt a stravu ako doprovod.
my sme boli v januari ja som platila 125e vyberali nam nosnu, krcne a jednu noc sme tam spali, v satnej nemocnici sa neplati ale neberu to v celkovej anesteze ale len umrtvia a vyberaju, cize dieta setko vidi a vnima, ak chces celkovu anestezu musis ist na sukromku ako sme boli mi ceny si stanovuju sami
nás práve dnes objednali na výber nosnej mandle do štátnej nemocnice na 15.4 a stále sa rozhodujeme či vybrať alebo nevybrať
V sukromnej platis, v statnej nie. Boli sme pred dvomi tyzdnami v BB na sukromnej na vyber nosnych mandli. Prisli sme rano o osmej a o pol tretej sme uz odchadzali. tiez som zastanca radsej nevyberat avsak nasmu malemu mandla tlacila na zvukovod a velmi sa mu zhorsoval sluch, boli sme u dvoch roznych krciarov (obaja vraveli ze odporucaju vybrat len ked je to naozaj potrebne, nie od buka do buka) a obaja nam povedali vybrat a co najskor.
u sukromnika platis ale v statnej nie ja som bola z dvoj rocnym synom na nosnych na Kramaroch nic som neplatila v stredu sme prisli
stvrtok rano robili a v piatok sme isli rano domou a po tyzdny na kontrolu a tiez bol v celkovej. kam sa chystate do akej nemocnici?
V statnej sa neplati, v sukromnej ano., Ja som dala podobnu otazku, mozno mi prosim budete vediet poradit aj v ramcit tejto diskusie = Synovi idu vyberat nosnu mandlu. Na Kramaroch v BA v statnej to je 0,-€ , budeme tam 3 dni (obavam sa trosku preberania z narkozy) pocula som ze male deti zle reaguju na narkozu, a pri preberani sa hadzu ako pri epilepticom zachvate, moja kamoska to zazila s malym pred pol rokom, nikto ju na to nepripravil tak bola v miernom soku - tiez mu vyberali nosne mandle pri celkovej anesteze. Druha moznost je v sukromnom centre Centrum Kramare , je to za 200€ trva to len 1 den - tj.nespi sa tam, tiez pri celkovej anesteze. Druha mamina co bola v tomto Centre mi hovorila, ze maly sa prebral v poho (tak neviem ci pouzivaju inu chemiu pri anesteze, alebo je to len vec konkretneho dietata). Ak je jediny benefit casovy - tak zvazujem zaplatenie 200€. a pojdem s nim na Kramare statne. Ak by to bol rozdiel aj zo zdravotneho hladiska pre maleho , tak by sme to zaplatili. Viete mi prosim v tomto poradit ? Vdaka.
Nemusia pouzivat inu "chemiu".Kazdy znasa narkozu inac,nikto nevie dopredu povedat,ako to bude tvoj maly znasat.Priprav sa na najhorsie,ale urcite to prezijete 😉
zavolaj si do zdravotnje poisťovne reviznemu lekárovi ak je to operácia ktorá je len na základe tvojho uváženia tak môžu pýtať peniaze a ak je to zdravotná indikácia že jednoducho musi a mandla nmôže zostať na mieste malo by to byť hradene poisťovnou ale je aj dôležite zistiť čio v tej nemocnici nie je anesteziologicke oddelenie samostatne a má zmluvu s nemocnicoou a je dohodnutý cennik .