Koľko sa platí na pohotovosti? Švagor bol so synom a platil 2 e bol v piatok
Ďakujem
U nás 2 e
To je zdieranie peňazí sa môžu hanbit
Iba na urgente sa ma platit 10 eur. Na pohotovosti 2 eura.
Normalne na pohotovosti 2€ aspon my sme tak zakazdym platili. Dokonca sa mi zda, ze aj na normalnej, nie pre deti, ze sa plati rovnako.
pohotovosť 2€, urgent 10€...už si to zapamätajte
Už si to pamätám
My sme platili 2€
Košice 2€
@pininka na krčnej pohotovosti vo februári 10€
Ja som bola s malou na urgentne na kramaroch,platila som 10 eur,tie mi potom boli vrátené s tým že to bol úraz (ošetrovanie v lokálnej anesteze,plus šitie). Vysvetlené mi to bolo ďalej tak ze ak je to úraz,alebo stav ktorý neznesie odklad,alebo ošetrenie trvá viac ako 2 hodiny tak sa peniaze vrátia.
A na tých Kramároch sa teda plati vzdy 10? To je strasne nefér lebo v BA sa nikde inde s dietatom na pohotovosť neda ist.
My sme platili 10 EUR na Kramároch, aj napriek tomu, že nás tam poslala obvodná dr., nešli sme tam z vlastnej iniciatívy. Boli sme tam asi 2 hod z toho vyšetrenie trvalo 0,5 hod a 1,5 hod sme čakali. Mame v takom prípade nárok na vrátenie poplatku? Neviete niekto náhodou? Ďakujem.
@denisdenis ak ti dr nevrátil ten lístok za ktorý ste zaplatili celý,nepoškodený,tak nie.
@janinka007 ja som platila na urgente 2€ bola som tam pred týždňom so synom
My sme teraz na Velky piatok na pohotovosti platili 2e, z pohotovosti nas poslali do nemocnice, s tym, ze sme tam boli len pocas dna, vecer nas pustili a zase sme platili 2e... sice nevelka suma, ale bola som rada, ze ideme domov, a moja chyba, ani som sa nepytala, za co platim.
My na pohotovosti 2€ detskej +5€ za CRP test.
My sme platili 10