Koľko platíte u zubára za vytrhnutie mliečneho zuba u dieťaťa?
Ako to je možné,že niekde sa plati a inde nie?
U nášho zubara nič. Je súkromný.
@tajik suseda platila rovnako pri deťoch ako za dospelého....cez 30eur....že rvý zub nech mu vytrhne zubár, potom to už oľutovala , za necelú minutu 30eur😉a bez anestézy, len chytil do klieští a vytiahol😉ten zúbok sa už kýval😉takže sa len poučila že s ďaľšími s ním k zubárovi nepôjde alebo im nájde lacnejšieho zubára🙂
My sme platili 10€ umrtvenie + 7€ extrakcia.
My sme minuly tyzden platili u sukromnika 40e za vytrhnutie prednej hornej jednotky. Zub sa nasej malej kyval uz mesiac a nechcel ist vobec von a k tomu sa jej zapalilo cele dasno a bolelo ju, no tak ze nech sa netrapi, vybavi to zubar...20e vytrhnutie, 10e inekcia a 10e priplatok za Covid.
10e
My sme platili 10 eur, ale iba ho potiahol kliešťami...bol už fest rozknisany
Tie platby sú hrozne,kam to speje?keď máme tak za každý mliečny zub platiť tak 🙏
Daj mu nech zahryzne do jablka alebo chlebovej kôrku ak sa kyve
a este lepsia kombinaci je , pol roka dozadu zaplombovany ml. zub za 60€, a nasledna exrakcia za 30€+7€ rontgen.....ale ulavilo sa zubok-stolicka bol obrovsky oproti tym mini 1-4-kam, a tlacil uz novy zub, 2 t to bolelo....aj ibalgin som davala...
Ja platím iba za anestezu 10eur, trhanie som neplatila.
@tajik a koľko ma rokov? Ja som malú nechala nech si kyva sama... Spodné jednotky a dvojky musel ale lekár lebo to by nedala ani náhodou... On sa s tým pomordoval dosť... Inak. Každá ambulancia to ma inak, treba si zistiť u vášho zubára
@simca06022011 9 rokov ale s DMO tak trochu problem
@tajik môj si tiež nikdy nechcel nechať doma trhať, ale jemu sa niektoré zuby vôbec nekyvali a už mu rástli druhé, tak bolo treba ich vytiahnuť a to by som teda doma nedala. A tak zistil, že u zubára je to s kliešťami sekundova záležitosť a sám sa tam pýtal 😆 Až teraz cez koronu sme vytrhali 4 zuby doma, lebo bol problém sa k nemu dostať
My sme platili 40 €. Bolo to trhanie mliecneho zubu ktory sa kyval po uraze.
ja som tiez nic neplatila a to dcere uz 13roc. teraz nedavno vytiahla posledny mliecny zub
To uz sa nerobi ze motuzik, uviazat o klucku, o zub a buchnut dvermi ...? Pripadne pockat na prievan (kvoli zlemu svedomiu) ...