Ahojte,prosím potrebovala by som poradiť,čo urobiť. Moje dieťa ide 18.9.na plánovanú dôležitú operáciu,na súkromnú kliniku,kde nás to bude stáť nemálo peňazí.A ide o to,že neviem čo urobit so školou a kolektívom.Musí byť min.3t zdravý a bez liekov.Bojím sa,že sa v škole niečím nakazí a budeme musieť odkladat operáciu.Rozmýšlam či by bolo ok ho nechať doma do tej operácie(po dohode s učitelom)nakolko sa v 1.týždeň ešte neučia,2.tyžden budeme chodit na predoperačné testy a potom je už operácia.Doba liečenia sú 3t.Ale to by celý sept.bol doma.Úlohy by sme robili pravidelne.Len teraz neviem či ho ozaj nechať doma alebo riskovať chorobu a celé to odložit a to by aj viacej vymeškal zase ako takto.Riešili ste prosím niekto takéto niečo?Vopred ďakujem.
@kacena4 dakujeme.Ved tak som rozmyslala ze sa dohodnem s ucitelom ze prvy tyžden mu dam ja ospravedlnenie a druhý tyzden Dr.ked pojdeme na tie predoperacne.Lebo aj sestricka ze aby sme davali pozor aby neochorel.A na jesen bude chorobnost iba stúpat a bojim sa aby sa to neodkladalo donekonecna.
@kacena4 práveže liecime uz roky aj imunitu u imunologa.
Nechala by som ho doma. Zdravie je prednejsie
September má byť ešte horúci....s deťmi sa stretáva tak či tak, predpoladám že ani teraz nesedí len doma.....doma by som ho nechala len ďaľší týždeň pred operáciou, vynechaného toho bude mať tak či tak , veľa....a nejde len o učivo, ale kontakt so spolužiakmi a nech je nabehnutý na režim v škole....inak by nabehol na povinnosti až v októbri a vhupol rovno do školských povinností v zabehnutom roku...
Ľudia sa vracajú zo všelijakých dovoleniek, určite by som ho nechala doma
ak ti napise dr ospravedlnenku na dobu aj pred operaciou ostante doma, skola vam akceptuje len 5 dni od rodica potom musis mat papier od dr. ak je casto chorlavy nechala by som urcite doma.3 tyzdne pred operaciou treba byt bez atb, sirup a pod. veci davat asi kludne mozete, popr. vitaminy drzim palceky