Plánovaná operácia a kašeľ po chorobe

patricka
4. máj 2023

Ahojte +ž.5 má syn plánovanú operáciu, v polke apríla bol chorý mal aj antibiotika, avšak ešte sem tam zakašle, vôbec neviem, či ísť na operáciu alebo ju zrušiť, anesteziolópg mi povedal, že to musí posúdiť všeobecný lekár, avšak už sme raz operáciu prekladali kvôli soplom, kde všeobecný povedal, že je to ok, prišli sme na operáciu a poslali nás domov, že ho neuspia. Som zúfala, vôbec neviem, čo urobiť, nakoľko sa musím zariadiť aj v práci. Nemali ste niekto podobnú situáciu?

zuzik307
4. máj 2023

@patricka u nas uspavame 3 tyzdne po dobrati ATB, dieta musi byt 100% zdrave...

patricka
autor
4. máj 2023

@zuzik307 áno tie antibiotiká sú ok, to spĺňa, len to, že stále pretrváva sem tam ten kašel, nechcem niečo podceniť, jedná sa o operáciu hydrokély, nie je to akútne, ale treba mu to spraviť. už by sa druhý krát zrušila operácia, zistili mu aj zvyčšenú nosnú mandlu a ja teraz vobec neviem, čo skôr riešiť, čisté zúfalstvo

janinah
4. máj 2023

Kedy presne dobrák ATB a kedy je dátum operácie? Čo je sem-tam kašeľ? 3x za deň alebo 3x za 10 minút?čo užíva na kašeľ teraz?

patricka
autor
4. máj 2023

@janinah antibiotika dobral 17.4., dátum operácie je 15.5 a kašel no 3x za deň to nie je, je to častejšie hlavne keď sa naháňa alebo je v pohybe.

janinah
4. máj 2023

Dajte ešte tussin a môžete ísť na operáciu.

anitatt
8. nov 2024

@patricka Dobrý deň,mozem sa spytat ako ste dopadli vtedy?
riesim podobny problem teraz.Dakujem