Plačú vaše deti pri vyprázdňovaní?

nikusssik
23. máj 2013

Ahojte, moja malá má 2 mesiace, kaká, prdká aj ciká pekne, akurát, že pri tom vždy plače..Najmä teda pri tlačení. Aj po jedle, keď jej začína tráviť. Máte niekto podobné skúsenosti ? Kedy to prešlo ? Neviem, čím jej pomôcť. Chcela by spinkať a vždy ju to zobudí, začne sa pučiť, tlačiť a plakať. ďakujem za každú radu.

0550
23. máj 2013

a je kojená? alebo UM pretože u nás to začalo ked som dávala príkrmi plakal ked kakal musela som mu pomáhať a potom som zistila ža to má zo žltka čo som mu dávala a ked som prestala tak je už pokoj.Vieš možno jej dačo nesedí a treba to dáko zistiť my sme boli kojený.

multimex
23. máj 2013

ahojte presne tento problem mame, nasa mala ma sice len mesiac a tieto noci su velmi vesele nie tak pre nas ako pre malicku. Kedze mame malo mliecka tak prikrmujeme Nutrilonom 1 - zazalo ju ale bolievat brusko takze zmenili sme to na francuzske mlieko - zo zaciatku fajn ale za dva dni to iste. Po naliehani na manzelku som opat presiel na Nutrilon kedze po nom mala spinkala dlhsie (okrem toho sme pridavali do mlieka Espumisan L a ked ani ten nezaberal). Po surfovani na forach sme sa dozvedeli o probiotikach BIO-GAIA - tento zazrak pomohol a stalo sa ze mala prespala od 23.00-do 6.00 bez zobudenia sa na krce 🙂
Teraz mam ale doma hadku kvoli vyprazdnovaniu. Ked malej pomaham stlacat nozky tak jej sice dlhsie trva a pokaka sa a je spokojna. Este masirujeme brusko Pupikom. Manzelka jej to ale chce vzdy urychlit a pcha jej do zadocku ortutovy teplomer. Chcem Vas poprosit o radu je tento sposob vyprazdnovania v poriadku??? Dakujem za kazdu radu. A dufam ze som aj ja pomohol a poradil.