Plač sprevádzajúci zvracaním zo stresu

momona555
23. máj 2017

Dobry den,ma niekto dietatko,ktore ma alebo malo problemy,ze zo stresu rozneho povodu place az to prechadza do zvracania?Mam 4 rocne dievcatko,deje sa nam to uz dlho,ciby niekto nemal pre nas nejaku radu ako predchadzat tomu zvracaniu,zmiernit peezivanie stresu...ak by ste niektora mala skusenost,ze ste nieco podobne prezili a ako ste si s tymi poradili,bola by som vdacna za vasu skusenost a radu.Alebo vhodnu literaturu,ktora vas obohatila.Dakujem.

3009
23. máj 2017

@momona555 v prvom rade sa treba zamerať a príčinu stresu, čo ten stres spôsobuje. Zvracanie je len následok, čo je prirodzené. Máte nejakú rodinnú krízu, niečo sa jej prihodilo v škôlke. Toto treba analyzovať, prečo má ten stres. Ak ten stres znížite alebo odstránite, tak vracanie prejde samo. Ak to nevieš odhadnúť, tak smer psychológ, ten ťa nasmeruje. Neotáľaj, lebo to môže mať ďalekosiahle dôsledky, nie len prejavy zvracania.

momona555
autor
23. máj 2017

3009 praveze je to strach z hocicoho...proste pri roznych veciach,raz je to,ze hlasna hudba v divadle,potom ze nejde elektrika,ze je tma,potom jej niekto robil v skolke zle...proste pri kazdom strachu...nemame problemy v rodine...je to pri kazdom strachu...ako som pisala vzdy strach rozneho charakteru...

momona555
autor
23. máj 2017

@3009 napisala som prispevok nadtymto

alenkay7
23. máj 2017

Najlepšie je navštívit psychologa, lebo aj to ma nejaku pričinu že ma zo všetkého strach.kamaratka bola u psychologa a už je jej mala uplne v pohode.

momona555
autor
23. máj 2017

Ona nema zas zo vsetkeho strach ...to je tazke opisat,proste ak ma z niecoho strach (ako male dieta),tak jej prejav je,ze place(coz je normalne),ale jej skonci zvracanim...(coz chcem odstranit),nemate taku skusenost?
Aj tak vam dakujem za vas cas a odpoved 😊

euka210
23. máj 2017

a co na to detska lekarka? Je to podla mna silno prezivana emocia, ja som take mala od velkeho strachu az vracanie...ale nie ako dieta, teraz. Ked nikto neporadi, skus toho psychologa ako zmiernit prejavy strachu.

momona555
autor
23. máj 2017

@euka210 dakujem za rady,aj ja som to mavala,pamatam si neskorsi vek iba(ako dospela pri skuskach),ale zevraj aj ked som nastupovala prvy den do skoly...tiez som ho zacala tal "vynimocne"