Plač pri stolici 9 mesačného bábätka

mama4444
15. feb 2022

Maminky prosim poradte :(
Dieta place uz tyzdne pri kakani.
Cely den tlaci a nic. Ide to lahsie po kupeli vecer ale to vzdy zaplavece a potom je dobre. 💩nie je tvrde ked ho balim do plienky ale je tmave vnutri zlte.
Jedlo uz neviem ake mam zmenit , v podstate je stale to iste od 6 mesiaca. A vtdy bolo dobre.
Zelenina ( mrkva nie uz ) maso. Vlocky som mu zacala robit ored mesiascom s jablckom.
Probiotika ma.
DR mi povedala ze mu mam dat vlakninu len ZABUDLA MI POVEDat ze ori vlaknine musi veeeeeela pit vody co dieta vobec nevypije iba granulove ci obycajne caje pre derti max 200ml denne ) voda obcas ale inak NIC. Nechce ,vypluje.
Co vam pomohlo ?
🙏🏻🙏🏻

marci77
15. feb 2022

ja by som vyskusala nejake prikrmy so slivkami a kratko nato dat vodu ......ale zase pozor, aby nebol opacny efekt
https://www.mall.sk/detske-prikrmy/hamanek-sliv...

a probiotika aku znacku pouzivate? mozno aj tie nemuseli sadnut
a uz aj v minulosti boli take problemy? ci to teraz iba kratkodoby stav?

greta2017
15. feb 2022

Aj moja presne takto mala a zacala som jej davat toto z DMky a napravilo sa jej to a aj lepsie kaka

hanny216
15. feb 2022

My sme mali to iste ked mala 1rok malá. Zacala som davat bodliakovy olej z Nahrin na lacno malu lyzicku a pomohlo. Plus susene slivky alebo slivkovu vyzivu.

mama4444
autor
15. feb 2022

@marci77 biogaja a neboli nikdy. Teraz az. Aj sunar AR sme mali bo ma reflux ale to bolo este horsie

zuzkagg
15. feb 2022

@mama4444 nám pomohli slivkove výživy a špenát