Plač novorodenca pri kakaní

domixlily
25. jan 2023

Ahojte, mesačná dcérka pri kakaní a prdení plače, neviete čim by to mohlo byť? Je plne dojčená, masáž a cvičenie robíme pred každým papanim. Deje sa to posledné dva dni kvoli tomu ani veľmi nespinka lebo tá bolesť ju zobudí. Potom chce byť vždy na prsniku. Ďakujem za rady.

macekovam
25. jan 2023

@domixlily a ty nejes nieco co by ju mohlo naduvat alebo zapekat?

anavixy
25. jan 2023

Bolesť pri prdení a kolika je bežný problém aj dojčených detí. Ak si teraz nedávaš pozor na stravu, skús začať, a ak to nepomôže, tak sa zmier s nezrelosťou detských čriev, pokračuj v tom, čo píšeš a daj tomu čas… mozete skusit pridat simetikon alebo coliprev, masáž a cvičenie a polohovanie na bruško robte vtedy, keď prdká

domixlily
autor
25. jan 2023

@macekovam nejem nic takeho čo som nejedla do teraz a nebol problem. Určite občas zjem niečo čo by som nemala podľa odborníkov ale to poriadne nič nemôžem 🤷‍♀️

macekovam
25. jan 2023

kapusta.. kava? cokolada tmava? nič take nebolo?

anavixy
25. jan 2023

@domixlily podla ktorych odbornikov? 🤷🏻‍♀️ Odbornici na dojcenie praveze tvrdia, ze na strave matky nezalezi.. co je vacsinou pravda, no su aj vynimocne citlive babatka. U tvojho to bude skor ta kolika. Caj na dojcenie nepijes?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domixlily
autor
25. jan 2023

@macekovam nie nič take nebolo

domixlily
autor
25. jan 2023

@mamula20 pupik použivam nevyzerá že by pomáhal a to som dnes tiež robila dala si ju na sebs a nepomohlo :(

domixlily
autor
25. jan 2023

@anavixy podľa tých čo píšu ohľadom výživy. A pijem čaj na dojčenie

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domixlily
autor
25. jan 2023

@mamula20 potom už neplače