Ahojte už sa mi pár krát stalo že sa malá rozplakala ale až tak že sa nevedela nadýchnuť,som ňou potriasla a fúkla na ňu a začala zase plakať stalo sa Vám že sa Vám takto dieťa zachádzalo? ako ste to riešili ???
aj moja to robieva,aj ja sa vždy vyľakám...tiež jej fúkam do tváre,trošku potrasiem,keď bola menšia aj viac krát za deň mi to robila,už som mala stresy kedy sa čo len trošku buchne,alebo sa jej niečo znepáči...
moj to robil tiež a raz až prestal dychat.otočila som ho dole hlavou a po zadku jemne capla a otočila naspet.potom ako rastol to bolo menej a prešlo to celkom
@elina25 moja neboj 🙂 to robí aj moja malá , capnem ju po zadku alebo ju fuknem do tvare a je Ok...
nas drobec to mava tiez a viem, ze aj kamaratkyne dvojicky to mavaju... u nas zabera vsetko, co tu uz bolo spominane, hlavne vystriehnut, kedy to robieva a snazit sa co najviac predchadzat takymto situaciam..... Len by som sa chcela opytat @ivet1371 a @mihaja, kedy z toho deti vyrastli 🙂 Co nas este caka 🙂 Dakujem....
@mihaja @ivet1371 dakujem pekne, no, u nas nevidim ziadnu zmenu, hoci sa tomu snazime predchadzat ako vieme, nie je to casto, ale za chvilku mame 3 roky a mavame to niekolkokrat do mesiaca.... takze nam to bude asi este chvilocku trvat.... No, hadam aj my z toho vyrastieme.... Za chvilocku ide do skolky, aby tam nestresovali z neho.....
@elina25 aj naša to robieva... spočiatku som sa velmi zlakla ..ale teraz uz som si zvykla fuknem do ust alebo dam po dupe ...a je to ok
Pomoze fuknut, ofrkat vodou, proste maly sok.
my sme tlieskali v praci.Nikdy sa nestalo aby sa dietatko nenadychlo.
Tiez fukame do tvare
Mala ma rok a stava sa jej to teraz vacsinou od jedu ked nechce spat alebo sa buchne
Niekedy aj parkrat denne niekedy tyzden nic
Nie je mi vtedy vsetko jedno...
Aj môj prcek sa zvykol takto zachádzať teraz už len občas, a ročná neter taktiež. Tiež fúkame a trasieme so sestrou, oni z toho tie deti vyrastú. Takže žiadne stresy.