Pityol pre trojmesačné bábo

veronikaaa97
5. okt 2021

Potrebujem poradiť. Máme už dlhší čas zapareniny a nič nám nepomáha. Vyskúšala som množstvo krémov od imazolu po sudocream, bepanten a naozaj nič nezaberá. Dokonca ani repík-harmanček. Dočítala som sa že Pytiol je veľmi dobrý krém ktorý zapareniny takmer ihneď vylieči. No zevraj je pre deti staršie ako 10 rokov. Je to pravda ? Stalo by sa niečo keď by som to natrela raz-dva krát 3 mesačnej dcérke ? Chcem to vyskúšať keď to je take účinne. Ďakujem

zuzuky
5. okt 2021

@veronikaaa97 ja na pytiol nedám dopustiť, u obidvoch dcer som používala od narodenia, keď mali zapareniny.

uzivatelka1113
5. okt 2021

phytiol je na zapareniny.. neviem kde si čítala že je to od 10 rokov, ale v príbalovom letáku isto nie
a namiesto harmančeka použi repík a vetraj zadoček keď sa dá

uzivatelka1113
5. okt 2021

a ak používaš vlhčené utierky, tak skús iba umývať voodu keď sa dá.. alebo skús vymeniť plienky.. skús neparfumovane

makova333
5. okt 2021

@veronikaaa97 ak ma dieta dlhsie zapareniny preco ho este nevidel kozny lekar?

majamat
5. okt 2021

ako baby pisu, umyt cistou vodou, poriadne vysusit, nesmie zostat voda v koznych zahyboch, susit prikladanim,nie suchanim po kozi, prevetrat, natriet, skusit zmenit plienky, pripadne nastrihat nejaku trickovinu,a lebo stare plienky a vlozit pasiky latky do jednorazovej plienky,aby sa pokozka nedotykala plienky. prebalovat urcite castejsie, aby dieta enbolo v znecistenej plienke dlho.

pytiol mi dali uz sestricky z novorodeneckeho v porodnici.

77daniela77
5. okt 2021

Ja som musela davat Pytiol novorodencovi,lebo ked ma prepustili z porodnice pre komplikacie po troch tyzdnoch mala uplne vyzratu ritku pretoze ju prebalovali oni na novorodeneckom,mne to nedovolilu(bolo to este za socializmu).Pityol pomohol.

tara42
5. okt 2021

Stary Pityol sa uz nevyraba. Miesto toho je toto. Ja som to parkrat dala dcerke ked nezaberal sudocrem a preslo jej to, potom som sa opat vratila k sudocremu.