Potrebujem poradiť. Máme už dlhší čas zapareniny a nič nám nepomáha. Vyskúšala som množstvo krémov od imazolu po sudocream, bepanten a naozaj nič nezaberá. Dokonca ani repík-harmanček. Dočítala som sa že Pytiol je veľmi dobrý krém ktorý zapareniny takmer ihneď vylieči. No zevraj je pre deti staršie ako 10 rokov. Je to pravda ? Stalo by sa niečo keď by som to natrela raz-dva krát 3 mesačnej dcérke ? Chcem to vyskúšať keď to je take účinne. Ďakujem
phytiol je na zapareniny.. neviem kde si čítala že je to od 10 rokov, ale v príbalovom letáku isto nie
a namiesto harmančeka použi repík a vetraj zadoček keď sa dá
a ak používaš vlhčené utierky, tak skús iba umývať voodu keď sa dá.. alebo skús vymeniť plienky.. skús neparfumovane
@veronikaaa97 ak ma dieta dlhsie zapareniny preco ho este nevidel kozny lekar?
ako baby pisu, umyt cistou vodou, poriadne vysusit, nesmie zostat voda v koznych zahyboch, susit prikladanim,nie suchanim po kozi, prevetrat, natriet, skusit zmenit plienky, pripadne nastrihat nejaku trickovinu,a lebo stare plienky a vlozit pasiky latky do jednorazovej plienky,aby sa pokozka nedotykala plienky. prebalovat urcite castejsie, aby dieta enbolo v znecistenej plienke dlho.
pytiol mi dali uz sestricky z novorodeneckeho v porodnici.
Ja som musela davat Pytiol novorodencovi,lebo ked ma prepustili z porodnice pre komplikacie po troch tyzdnoch mala uplne vyzratu ritku pretoze ju prebalovali oni na novorodeneckom,mne to nedovolilu(bolo to este za socializmu).Pityol pomohol.
@veronikaaa97 ja na pytiol nedám dopustiť, u obidvoch dcer som používala od narodenia, keď mali zapareniny.