Piata choroba a nástup do škôlky

ijuska1982
3. jún 2024

Syn sa od stvrtka vyhadzal na licach, brade, usiach a predlakti. Uz po 4 dnoch ma lica pekne, cervena farba zmizla. Doktorke som nevolala, nakolko nemal ine komplikacie (horucku, sople, kasle). Myslite, kedy je pripustne ho dat opat do skolky.

deedol
3. jún 2024

vysyp je posledna faza a znamena, ze uz nie je infekcny. takze ja by som uz dala.

ijuska1982
autor
3. jún 2024

@deedol nas nato upozornila ucitelka az v piatok,ze asi ma 5.chorobu. Myslela som najprv ze to ma spalene od slnka, alebo alergia na chlor, kedze sme boli na dovolenke. tak este do stredy by som ho nechala doma, ak by vysyp pokracoval na brucho, nohy.

deedol
3. jún 2024

@ijuska1982 u nas v skolke bolo to iste, kazdy den ine dieta slo domov s cervenymi licami. tak drzim palce, nech uz je po tom 🙂

ijuska1982
autor
3. jún 2024

@deedol mne ani nevolala, len mi to povedala v piatok poobede ze asi to ma. takze velke halo s tym u nas nerobia,ze ked je uz vysypane, nie je infekcne. postupne to dostane kazde dieta. tak uvidime.

tamvtme
3. jún 2024

nasa mala nedavno a lekarka povedala, od zaciatku vysypu 5-7 dni moze byt este infekcna bez ohladu na to, ci to zmyzlo alebo este pretrvava a potom moze do skolky

janka_266
3. jún 2024

@ijuska1982 doktorke zavolajte, zapíšu mu to do karty, mne povedali, že keď mu to začne miznúť ,môže ísť do škôlky, ak nemá iné ťažkosti

ijuska1982
autor
3. jún 2024

@janka_266 oki tak zavolam. dakujem.

ijuska1982
autor
3. jún 2024

@tamvtme este si idam dva dni homeoffice a v stvrtok by siel ked tak do skolky.