Piata choroba

vera55555
14. feb 2024

Chcem sa opýtať či máte takú skúsenosť keďže moja kožná nerobí tento týždeň. Niekedy v Januári začiatkom sme mali chrípku ... Synček sa po vyliečení vychádzal po rukách nohách a brušku. Pupenceky červené boli sme na koznom tak že je to vírusove a že vysev môže byť aj 6 týždňov. Dobre. No keď vysev sa už skoro úplne stratil tak prišiel nový taký istý len trošku menej, ale tiež dosť intenzívny plus červené líčka. Takže myslím si či to nebola 5 choroba no môže sa stať že vysev sa opäť objaví??? Stretol sa s tým niekto?

anonym_kaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vera55555
autor
14. feb 2024

@anonym_kaa no teraz už teplota nebola. Proste sa to znova objavilo. Pri prvom vyseve sme boli a len mi povedala že je to vysev z vírusu ktorý prekonala. No teraz je tu opäť. Plus líčka. No bez teploty. Trošku sa to zlepšilo uvidíme čo bude ak nepríde urcite pôjdeme ale zase chcem počkať na našu kožnú lebo už vie o čo ide. Dieťatku vysev neprekáža ani nesvrbi. Nesťažuje sa takže snáď to nebude nic vážne. Ale dakujem.

kimina21
14. feb 2024

@vera55555 tu som citala,ze sa to moze zopakovat.

jana2679
15. feb 2024

@vera55555 Ahoj, moje baby mali takýto výsev po Vianociach, najprv líca, potom ruky, nohy trochu spodok brucha, okrem trupu. Boli sme na pohotovosti som sa bála že žihľavka, no vraj 7 choroba. Tiež ich to nesvrbelo a nič iné im nebolo, tak 3 dni kľudový režim, viac vitamínu C a hotovo. Ako prišlo tak do týždňa odišlo. Držím palce