Ahojte, obraciam sa na vás s otázkou ohľadom PhDr. Jánošíkovej. Bolo mi odporučené vyšetrenie 4 ročnej dcéry u nej, nakoľko majú u nej podozrenie vývinovú poruchu, ale u nás v meste si netrúfajú ani potvrdiť ani vyvrátiť autizmus. Tie čo ste tam boli, prosím vás ako ste sa tam objednali? Ja tam vyvolávam už pár dní, telefón je raz vypnutý, inokedy prebieha iný hovor, sem tam zvoní, ale nikto nezdvíha.Písala som aj mail ale žiadna odozva. Poradíte mi ako sa na nich nakontaktovať? Ďakujem
@michaela_kan ahoj, nie si sama. Moja známa tam tiež potrebovala termín, písala mail, volala dennodenne a nič. Poprosila som kolegyňu ktorá býva neďaleko, či by tam nezasla. Dva krát tam bola a dva krát si od nej vzali telefónne číslo na rodiča dieťaťa, aj mail a nikto sa neozval. Je to hrozné, oni potrebovali kvôli malému, ktorý má ísť do školy a je u neho podozrenie na autizmus. Termín nedostali, lebo to nikto nezdvihol a ani na mail neodpovedal. 😔Držím prsty, aby si mala lepšiu skúsenosť.
No baby, to ste ma moc nepotešili... No nič, každopádne skúšam ďalej a keď do budúceho týždňa nič, tak sa preveziem s babami na otočku do Trnavy...
@michaela_kan Pred niekolkymi rokmi som volala viac ako 50x v piatok od rana asi od sietej, po jednej mi volala spat jej asistentka (neviem, ci ju este ma), ze co sa deje.
Skúste osobne pondelok, utorok, streda (štvrtok, piatok nerobí)
a je potrebné sa žiadať na platený termín cca 100 eur
@zifura ďakujem krásne za radu
Skúste AL Mente v TT, vyšetria vás tiež dobre
@zifura pozriem sa na to. Ďakujem
Zajtra 11.3. ordinuje Dr. Janošíková do 17,30..v utorok nie, a potom ešte v stredu...kto by sa chcel osobne objednať
Dievčata boli sme u Jánošíkovej a mate niektorá skúsenost,že sa pomýlila v určení diagnozi?
Dievcata skuste Zilinu.pani Dr. Hreusovu ona tiez robi to iste co pani Janosikova a v Ziline vas zoberu skor omnoho a tiez vam daju papier s presnym popisom a diagnozou.
@seahorse27 Presne toto sa stalo aj mne ,ked som sa konecne dovolala aj som zabudlco chcem.
@anndreina dr.Janosikova sa nemyli. Nehra ruletu. Len kym si 100% neni ista auti diagnozou neuzatvara ju. A skus byt rada, ze auti nemate a drz sa rad ako pracovat s dietatkom a casom uvidis. Ak tam auti nie je, nebude tam ani o rok ak tam naznaky su, len sa posilnia. Ale x skusenidti s dr.a nemyli sa. Castokrat sa mylia psychologicky kedze nemaju taku konjretnu prax s auti detmi. To iste tvrdia aj v Andrease, na stanovenie dg je nutne byt speci vyskolenym aj praxujucim odbornikom
Už sa stalo, že sa aj ona sekla
Neviete mi poradit, ci Dr. ordinuje buduci tyzden alebo kedy ordinuje, aby som tam zasla osobne.
@iceprincess Dakujem
@iceprincess dakujem. Tie ostatne datumy nevies, kedy, teda v aky casoch by tam mohla byt.Dakujem
@lenulag neviem. Toto som len nahodou zistila v skupine Autizmus
@iceprincess ahoj, este by som sa chcela opytat, ci nemas info, ze kedy bude Dr. Janosikova ordinovat buduci tyzden alebo ten nasledujuci.dakujem
@iceprincess Ďakujem☺
No ak majú veľa pacientov a stále im ďalší vyvolávajú ďaľší, tak je jasné že neberú telefón......Sestrička by tam iné nerobila, len vybavovala telefonáty.....Treba tam ísť osobne a objednať sa. Je to jedna ordinácia, 1lekárka a ak k nej chodia ľudia z celého Slovenska nemôže časovo stíhať zobrať všetkých pacientov. Treba sa na to pozerať aj z tohto uhla pohľadu.....
Boli sme tam v júni, Dr. Jánošíkova sestričku nemá, ideálne je si zájsť osobne a dohodnúť termín. My sme z východu a išla som tam jeden deň na výlet a objednala sa.
@iceprincess Ano boli sme tam dnes a ma presne do 12.8.dovolenku
Ahoj. Mala som rovnaky problem, podarilo sa mi dovolat po mesiaci! dennodenneho vyzvanania. Zrazu mi zodvihla v jeden piatok o 13.00. Ani som nevedela od prekvapenia rychlo povedat, co potrebujem 😄