Petechie

karingas
25. jan 2017

Ahojte mate niekto skusenosti s petechiami? Bola som dnes s malym cvicit Vojtovu metodu a po velkom placi po prvom cviku sa mu na tvaricke urobili petechie. Viete mi poradit?

jeannna
25. jan 2017

@karingas Nerob si starosti, to sa stava, po placi, alebo vracani. Do 2 tyzdnov sa mu to vstrebe. Ak ich nema inde na tele, hlavne na dolnych koncatinach.

karingas
autor
25. jan 2017

@jeannna Ahoj nema to inde na tele, len na tvaricke. Dost ma to vystrasilo lebo uz cvicime 4 mesiace stale sa pri cviceni zlosti ale predtym sa mu to nikdy neurobilo dnes prvykrat

jeannna
25. jan 2017

@karingas V tomto pripade by som si nerobila starosti.

karingas
autor
25. jan 2017

@jeannna dakujem za radu

jeannna
25. jan 2017

@karingas nie je zac. Ale myslim si, ze ta 100% ukludni sprava, ze sa to uz nejakej mamicke stalo 🙂

karingas
autor
25. jan 2017

Určite ano. Ďakujem 😊

miriamxx1
6. nov 2017

@karingas Mozem sa spytat ako ste tieto petechie riesili? Nam sa stalo dnes po cviceni to iste, maly velmi plakal a po prichode domov plne licka petechii. Vylakalo nas to, pediatricka kazala merat teplotu a sledvat ci sa nesiria inam.

karingas
autor
6. nov 2017

@miriamxx1 sledovala som to. Po dvoch tyzdnoch sa to vstrebalo. Nikde inde sa mu neurobili len na tvaricke ich mal. Este sa mu to zopakovalo raz pri cviceni a musim poklopat odvtedy uz ani raz. Urcite sa nestresujte pockajte kym zmiznu a pri cviceni ked sa zacne viacej zlostit urobte prestavku kym sa upokoji aby sa zbytocne nevyhystercil.