Ahojte. V januari sa nam narodil chlapcek s PEC na jednej nozke v Poprade. Hned nam osadili sadricku a po tyzdni sme ju isli vymenit a takto sme dostali 4 sadricky po tyzdni a potom nam osadili mesacnu sadricku. Teraz nosime topanocky spojene tycou a mame podstupit operaciu achilovky teraz v aprili. Vsetko riesime len v Poprade,ale poculi sme rozne nazory ci to nechceme riesit radsej vo Viedni. Neviem ja by som to najradsej riesila v Poprade ale mam strach aby niečo neskazili. Nemate niekto skusenost s Popradom? Velmi by nam pomohlo vypocut si niekoho kto to riesil tu.
Urcite Vieden alebo Budapest. Na Slovensku nema ziaden lekar certifikat na vykonavanie ponsetiho metody. Su len zaskoleni a skusaju na nasich detoch. Zoznam cerifikovanych lekarov najdete na webe. Nedavno bola v tv relacia ako dobabrali slovenski lekari nozicky detom, ktore potom opravuju vo Viedni. Neriskovala by som ide o buducnost svojho dietata a mam s tym vlastnu skusenost. NIkdy sa to uz uplne na 100% beda opravit. Nie je to auto.URCITE NIE NA SLOVENSKU a uz ste mali byt od narodenia u odbornika na ponsetiho metodu..pozrite si zoznam tych certifikovanych .to hovori za vsetko. Nedajte zo svojho dietata robit pokusneho kralika, budete to neskor nenavratne lutovat.