Ahojte,
Mali ste niektorá u svojich detí? Môjmu sa stále vracia. Dali ste niekto vyberať? Vraj sa to veľmi dlho a zle hojí a zvykne sa vrátiť aj po operácii, tak sa mi to nevidí no
Stále ho liecia visnovskeho olejobalzamom, je na to niečo lepšie?
@sumilenka ďakujem za odpoveď. Ako prebiehal ten zakrok? Vieš to tak opísať, ze co čakať?
Už to bolo trošku dávnejšie, ale pamätám si dačo. Boli sme hospitalizovaní v Martine deň pred zákrokom. Malý nemohol od druhej v noci nič piť, ráno asi okolo deviatej ho operovali. Ja som pri tom nebola, dali mu narkózu a asi do hodiny ho priniesli na izbu naspäť. Samotný zákrok asi nebol taký hrozný, len horšie znášal narkózu, veľa vracal. Ale potom už bolo dobre. Na druhý deň sme išli domov a tuším nejaké kontroly ešte boli, ale už potom sme nikde nechodili. Doma som mu to ešte čistila nejaký čas, ale pekne sa to zahojilo a ostala len malá jazvička. Ale do operácie to celkovo bol boj na dlhé trate.
@venividivikinka ahoj, môj prvorodený mal v 4. mesiaci, dva mesiace mu ho stále čistili, ale nezlepšilo sa to, tak nakoniec ho operovali a odvtedy bol pokoj, dnes má 8 rokov a nevrátil sa mu.