Ahojte, dcéra si na vlasy dala moje tužidlo. Nevedela som to dozvedela som sa to ešte len teraz keď som našla to penové tužidlo otvorené a popatlane po dlažbe. Dcérku uspal manžel a všimli sme si že má dajake čudné vlasy. Lebo som kopu vlasov našla na jej tričku. Ona spí ale keď sa jej dotkenem vlasov tak jej vypadávajú. Čo robiť poradne bojím sa
Ako jej môžu z tužidla padať vlasy, to čo je za blbosť? Si zase niekto robí srandu
@sono2 prečo by som mala klamať ja tomu tiež nechápem ona ani nemá vôbec dlhé vlasy má ich krátke velmia kučeravé. A do teraz jej vlasy nepadli. Ja ani neviem kedy to stihla spraviť upratovala som nedávno a našla som chumac vlasov na jej tričku ktoré mala počas dňa. A do teraz som z toho v šoku, neviem čo robiť píšem po internete a zisťujem že či je to nebezpečné. Aj by som ju zobudila ale ona má hrozný plač, nepredichava keď plače. A toho sa bojím neviem vážne čo robiť v takýchto rozpakoch som dlho nebola
@mina0202 a to keď ju uspaval muž, nič si nevšimol? Véd tužidlo smrdí na kilometre. Vlasy museli byť lepkave. Z toho jej vlasy určite nevypadavali. Vyspi sa z toho
A všimla si si to o pol noci. . .
@simona20201309
@simona20201309 nie používam slabé tužidlo pošlem fotku od tužidla toto nesmrdi naopak vonia
@simona20201309 manžel ju dal späť okolo 22:25 zaspala. Ja som upratovala keďže sme mali menší oslavu a nechcela som si ten riad a bordel nechať na ráno. Tak som to všetko dala do poriadku, až kým som nešla do kúpeľne a našla to tužidlo na podlahe a potom našla jej tričko na ktorom bolo kopec vlasov.
@simona20201309 tak z čoho veď ja tomu už ani nerozumiem. ☹️ nevšimol aj sme sa teraz kvôli tomu hádali.
Takže radšej ju nezobudis aby neplakala ale počkáš čo s ňou bude🙏😃hoci nech aj príde o vlasy 😃aj keď si myslím že z tuzidla jej asi nebudú padať 😱
@mina0202 ako to dopadlo??
No moje nervy 🤣🤣
T tuzidla vlasy ne padajú, iba sa po lepia a spravia chumace. Dúfam, že si jej to umyla a zistila co ďalšie si natrela.
Tiež má zaujima sko to dopadlo.
No skor si tie vlasy ostrihala akoby jej padali z tuzidla..nasa si tiez tak a len chumace padali 🤦♀️
Umyt 😀
Umyť to no nič iné ti nezostáva.
Koľko ma rokov?