Penová stolica a bublinky u trojmesačného dieťatka

21. jan 2022

Ahojte, mame 3 mesiace a 1 tyzden, a maly uz dost dlho mava penovejsiu stolicu ked mu pomaham s rurkou, cez rurku vidno ze su normalne bublinky v nej a cez to mu pomozem prdnut, niekedy nema problem sam ale pravidelne ma s tym problem … poradte ako mu pomoct s tym ?

pribinak
21. jan 2022

Dojčené dieťa? Alebo nie? Hovorila si pediatricke? Nie je placlivy?

autor
21. jan 2022

@pribinak Aha zabudla som napisat, ano dojcim, nic nafukovacie nepapam, placlivy je ano ale to viem ze uz chce bud jest ale ma nafuknute brusko tak vtedy nechce, alebo uz chce spinkat, inak je sem tam umrncany len

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
21. jan 2022

@viestta aha a vy by ste sa vedeli pozerat na svoje dieta ktore tlaci a nemoze sa vyprdiet ?? Asi nie tak by ste mu toez pomohli ci by mal tyzden alebo pol roka

pribinak
21. jan 2022

Však zavolaj doktorke a zober to kakanie do labaku na rozbor

martul
21. jan 2022

Ona ti nič zlé nenapísala, naozaj to treba riešiť. Návyk na rúrku spraví oveľa viac problémov neskôr.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
21. jan 2022

Môže byť že sa pri dojčení nahlta viac vzduchu a z toho ho aj boli bruško, aj má bublinky v stolici.. skús zmeniť polohu pri dojčení a spomen to pediatricke..

autor
21. jan 2022

@jana_eyre_2 spominala som pediatricke a povedala ze mam pomahat rurkou aby sa netrapil… on mi pekne kaka aj 2 x do dna sam, rurku pouzivam ked vidim zee mu nejde a mrnci mi potom a nechce sa napapat lebo ma z toho plne brusko

dominikak4
21. jan 2022

Akú má stolica farbu? Mne hovorila pediatrička keď som dojčíla, že podľa stolice zistím, či mám dosť mlieka pre malého. Že ak je dieťa hladné (nemá dosť materského mlieka) tak má zelenú vodovú spenenú stolicu. V tom prípade sa dieťa prikrmuje UM po dojčení.

autor
23. jan 2022

@dominikak4 moj ma krasnu zltu horcicovu aku ma mat