PCR test u trojročného dieťaťa

renvas
6. jan 2021

Ahojte, koncom januara mame planovanu hospitalizaciu na Kramaroch - potrebuju maleho uspat, aby mu zmerali oci, kedze na vysetreni nespolupracuje. Neviem sa nikde dopatrat, kde mi spravia PCR test - mate niekto skusenost? je mi jasne, ze to bude hroza a krik, ale tu hospitalizaciu potrebuje. Dakujem pekne vopred

20viki13
6. jan 2021

cez korona.gov treba prihlasit a osobne som videla ze 3rocne dievcatko to dalo lepsie ako 10rocne 😉

renvas
autor
6. jan 2021

@20viki13 dakujem 🙂 ja sa bojim ako bude maly, lebo on ani len na kvapkani u ocneho nespolupracuje (navyse ma oneskoreny vyvin), tak sa bojim aky bude ked mu tam tie palicky budu davat, stresy mam. ale dakujem moc moc za info 🤗

pininka1
6. jan 2021

Nasa ma 3 roky a zvladla bez problemov pcr. Im iba vytieraju pusinku, nic jej do nosteka nepchali.

renvas
autor
6. jan 2021

@pininka1 cize do nosa nic? lebo ja ked doma iba sopel skraja led chcem vytiahnut tak jaci a miksuje sa, takze z toho pcr testu som doplasena za neho. pusa uz je jednoduchsia. och teraz si ma ukludnila🙏🏻 hrozne moc dakujem 🙂

pininka1
6. jan 2021

@renvas nemas zaco, nie nedavali jej,aj ja som sa bala. Povedal jej aby si odkaslala ro ruska, naco mu ona povedala ze nevie, tak sa zasmial a dala si nizsie rusko a iba jej povytieral pusinku. Uplne v pohode bola. Syn ma 9 a jemu uz normalne aj do nosa davali