Syn aj dcéra boli v piatok ráno na pcr test , poobede sms negatívny. Dnes sms že syn je pozitívny. Ako môžu na 1 pcr test prísť 2 odpovede a v rozdiel 24 hodín? Len pre vysvetlenie: My sme s manželom pozitívny. Boli sme na odbernom mieste A. Dcéru objednali inde a syna tam kde my. Lenže keď som im to pri odbere dcéry spomenula tak že zrušia v A, dajú objednávku v B a že ho otestujú. Čiže dcéra aj syn otestovany v B. Nič v zlom ale mne to príde ako keby z B prišli sms naraz negatívne a z A aj keď tam nebol na druhý deň pozitívna sms. Syn sa už tešil do školy že je negatívny a teraz toto.
@martina1201 áno v obidvoch rovnaké číslo kovid pasu
@karinka6 a prišlo z jedného čísla?
@martina1201 áno z nczi
@karinka6 ja by som skúšala dovolať sa do nczi a zisťovala čo to má byť, že prišli 2 rovnaké správy ale rôzne výsledky....
@martina1201 len tam sa človek nedovola .
@karinka6 treba len skúšať.
@karinka6 nám sa stalo dcéra horúčky, malátna, poz. doma 2 testy tak sme šli že oficiálne. Otestovali ju prvú, potom, syn, muž a ja keď som išla posledná pýtam sa už vyšlo dcére že je poz? Áno, ale počkajte, vaše sú zatiaľ neg. a dám vám papier, budú Vám volať... A po cca 20 minútach podá papiere a že neg. Obratom som sa vrátila, či si robia srandu. Ospravedlnili sa, že už majú toho veľa, nech sa nehneváme popriali dcére ktorá ledva stála skore uzdravenie. Taká naša skúsenosť
@martina1201 nakoniec z reálneho odberu negatívny a z miesta A kde nebol pozitívny. V nedeľu sme museli ísť ešte raz na pcr aby ten posledný výsledok bol platny
@karinka6 a je v sms aj číslo kovid pasu?