Prosim vas synovi sa objavovalo na tele cca 2 tyzdne rozne vyrazky,najviac na hrudniku,niektore boleli niektore nie.Neslo o vela vyrazok ale denne sa objavili nove.Prijladam aj foto.Dnes sa mu ale na lavom boku objabil velky vysev a neviem co by to mohlo byt.Poradte prosim
pasovy opar znika po prekonani kiahni.
prakticky vysev kiahni moze byt rozny, nemusi byt vyslovene sem tam v´bodky,a le mze byt aj viac na niektorych miestach.
a svrbi ho to, ci aj boli.
Naša mal pásový opar ako 7 ročná a kiahne nemala...jej sa to ťahalo od.lopatky cez celú ruku..a mala to ako jeden veľký pľuzgier...najlepšie spravíš keď pôjdete k lekárke, na kožne...a trvalo to asi týždeň kým sa to začalo hodiť.. to sa jej spravili potom chrasty..deti pásový opar nebolí...
mala som pásový opar ako dospelá pred pár rokmi... nič ma nebolelo, len som mala zvýšené teploty a večer zimnicu asi 3 dni pred výsypom.
Pasovy, impetigo? S tymto vysevom by som sla co najskor k dr
@lucia2603 no urcite dr.
urcite su vynimky. kiahne sa daju prkeonat aj nenapdane, apsovy opar zvycajne voli - su to zapalene nervove zakoncenia.
pripadne to moze byt aj ina infekcia. a dobre su vit B. tie sa davaju rpi takxhto zapaloch.,
ak by to mal byt pasovy opar, liecba sa nasadzuje co najskor, cize bolo by dobre ist mozno aj na pohotovost.
Napisem to aj za inych, ak sa mu dva tyzdne objavuju rozne vyrazky, bolo treba ist k dr. Zajtra na pohotovost. Ale to tu asi povedia aj v skupine zdravotnici na MK
mal uz niekedy kiahne?