ahojte, moj 15mes. syncek od narodenia bojuje s AE, chvilu ok, potom zas zhorsenie....hlavu mam ako melon, neviem uz co s tym, alergeny sa snazim minimalizovat, ziadna kozmetika, len indulona a podomacky vurobene bylinkove masticky, aj tak prd z toho 🙂, ockovany nie je.
no a co mi v poslednej dobe beha hlavou su paraziti...vsetci ich mame (fuj) ale nemusia nam sposobovat vyrazne zdravotne problemy...citala som zopar clankov na zahranicnych websites, kde sa pripusta spojitost AE s parazitmi, pretoze dieta moze byt nakazene matkou cez placentu a dostat sa tak do jeho krvneho obehu, ale aj ked sa narodi,moze sa nakazit parazitmi, vsak su vsade. No skratim to...ci sa niektora z vas s tymto stretla a vyliecila dieta z AE nejakou protiparazitnou kurou, viem, ze sa daju tieto bylinky aj kupit,ale pri detoch treba byt opatrny. Bud.tyzden idem s malym na poradnu, tak sa nato budem pytat aj dr, aj ked velke nadeje si u nej nerobim...ale aspon zistim, ktore bylinky su vhodne pre neho. Takze, ak ste o niecom podobnom poculi, alebo mate skusenost, sem s tym 🙂 dakujem.
@ala2012 Ahoj, ja som bola v sobotu na biorezonancii tu v BA s mojim rocnym synom. (mal nejaky ekzem na chrbatiku). Malemu zistili parazita na peceni- takisto aj mne. Jeho nijako nelicili, mne dali zakladnu terapiu a o 2 tyzdne mam prist znovu. Toho parazita ziskal odo mna. Najskor sa musim preliecit ja a potom pojde na rad on... Moja mama mala tiez parazita na peceni, kt. jej sposoboval strasne problemy, pred rokom cez vianoce bola hospitalizovana niekolko krat v kratkej dobre, nic jej lekari nezistili, tak zufala isla na biorezonanciu a odvtedy ma klud 🙂 ale trvalo to dlho, kym sa z toho dostala. Mozno aj pol roka. 🙂 Urcite odporucam vyskusat- za to nic nedas a snad to malemu pomoze 😉
@ala2012 No jedno vysetrenie stoji okolo 25€. Robi sa tak, ze ja som sedela na takom kresle a maleho mi dali vedla mna. Pod nim bola taka specialna podlozka. Inac nijak nebol zapojeny, ani nic. Cele to trvalo asi 20minut. Maly to zvladol super. Vedla neho je stroj, do ktoreho su zapojene rozne kabliky a pani ma v ruke taku palicku medenu, ktora vlastne zistuje podla kyvania na co reaguje, kde ma parazita atd. Nie je to bolestive, ani nic, da sa to uuplne v pohode vydrzat 🙂
Parazity naozaj sposobuju vsetko mozne aj nemozne, este aj psychicke problemy...my sme sa preliecili cela rodina... my si kupujeme trigelm...ale to malemu nedas, lebo vasina su kapsule, okrem poslednej tretej formule...ale caj, lymfosan by si mu dat mohla si myslim
dnes sme boli na poradni a nasa dr mi na rovinu povedala,ze paraziti neexistuju, kde by sme ich mohli vziat, kedze mame dobre hygienicke standarty v nasej krajine....tak som od nej odisla ako obarena....ked toto povie vzdelany clovek, tak potom Pan Boh s nami! Takze mi doslo, ze na nejake antiparazitne bylinkove kury je zbytocne sa jej pytat.....
@ala2012 Chcem sa spytat ci si uz bola na biomagnetickej rezonancii? A aky mas z toho pocit? Chcem tomu povedat len tolko, ze sama som sa touto metodou liecila 3roky a nechala tam kopec penazi a stojim si za nazorom ze magnet. biorezonanciou stale neliecis pricinu ale len dosledok.
Ak budes mat zaujem o viac info, prosim napis na email: ritcha13@gmail.com.
Viem ti poradit ako pomoct tvojmu dietatu....
Dakujem
@macka1313 radsej si precitaj najnovsi clanok v Zivote...toto vsetko je len zarabanie a osklbavanie ludi.Dokazu ludi tak zmanipulovat ze si myslia ze im prave toto pomoze...predpisu vitaminy,caje,lieky.Daju vam trigelm ze toto jedine vam pomoze ano jedno balenie stoji 40 eur 30 kapsul v prvej vase mate uzivat 3 krat denne 1 hmm vypocitame si to a este cajik k tomu kupit za 17 eur ....alebo radsej nie vsetci vieme ze je to totalne zdieranie.16 dnova kura vam ma akoze pomoct sa toho zbavit??? precitajte si ten clanok otvori vam oci
miskatomy, ja tu nehovorim nic o liecbe Trigelm, nepoznam to a sama by som do toho nesla....tak potom nechapem tvojmu odkazu.....Pekny den zelam...
@ala2012 prestuduj si tento link, precitaj si všetky časti. Autorkou je Věra Zíková, ktorá tu radila pod nickom kam.zyk. Stojí za to, vyhľadať si aj jej príspevky, radila konkrétne mamičkám na základe fotografií ekzemu. Nám to veľmi pomohlo. A k tej biorezonancnej metóde. Ona vôbec nefunguje, vychádzajú blbosti, napríklad u môjho syna, že má laktozovu intolerancii - čo nie je pravda. Máme za sebou toho dosť a na liečbu sme minuli majland, nakoniec pomohli rady od kam.zyk
Skuste na to ist zvnutra, je pravda, ze stravou dokazeme kozne problemy ovplyvnit najviac - vylucit kr.mlieko, biely cukor, muku nahradit celozrnnou - namiesto kr. mlieka pit mlieko rastlinne, prip. domace z orechov, semiacok, biely cukor nahradit brezovym, zmeny v jedalnicku aplikovat postupne, nech si dietatko zvykne.
Tiez odporucame celkovu ocistu, najmä pecene, kde sa zadrziavaju toxiny (mozu to byt pozostatky pokojne aj z prenatalneho obdobia, velky suvis to ma so stravovanim mamicky pocas tehu) - velmi ucinny je na to bodliakovy olej, odporuca sa uzivat dlhodobo rano a vecer 1KL, mozu bez obav aj mensie deti.
Na vonkasie osetrenie su velmi ucinne prirodne prostr. s konope, prip.nimbou - kremy, masti,mlieka.
Bohatu ponuku najdete na nasom eshope, s ekzemami mame vlastne skusenosti, radi Vam poradime pri vybere, nevahajte nas kontaktovat 🙂
@donna11 - Nepiseme o brezovom sirupe, ale brezovom cukre, proces jeho vyroby je odlisny ako aj zlozenie oproti sirupom. Brezovy cukor neobsahuje ziadne pridavne latky, je to cisty 100% prirodny cukor. Ale samozrejme suhlasime, u atopikov treba zavadzat kazdu novu potravinu opatrne a odsledovat reakciu, ktr. je u kazdeho dietatka individualna.
@ala2012 Dobry den pisem o par rokov neskor. Ja nam 16m.dcerku s AE. Prosim Vam potvrdili sa u vasom dietatku parazity alebo ako ste to riesili vtedy na tej poradni? Dakujem
@martina8995 ahoj prosim ta ja riesim teraz nieco podobne, ako ste na tom vy? Moja dcerka zrazu z nicoho nic ma ekzem a spajam si suvislosti ci naozaj nema nejakeho parazita kedze mame macky atd...proste 🙈 ako ste dopadli vy?
este som chcela, ze viem, ze sa daju urobit vysetrenia na pritomnost parazitov, ale nedaju sa zistit vsetky typy, vraj! Jasne, ze najprv by som ho dala vysetrit a potom ked tak nejaku kuru nasadit, ak by bola mozna. Tie mamicky, co sa trapia s AE vedia, aka je to zufalost ked nic nepomaha, takze rozmyslaju potom nad roznymi moznostami 🙂