Paralen čapíky pre deti

tatiana234
20. aug 2024

Ahojte naša 10 mesačná dcerka ma veľké bolesti zo zúbkov a idú jej extremne naraz hore ma 8 zubov dole ma 4 a idú jej naraz teraz očné a stoličky na oboch stranách všetky zuby v priebehu 4 mesiacov dávame nuflrofen zriedka ale niekedy musíme dat place v noci strháva sa uší si trhá paralen tiež 2 dní po sebe mala teraz aj aj ma aj teploty mm výčitky ze jej dávame tak často lieky od bolesti jej oleje nepomáhajú gelik na zúbky je super len keď papa inak veľmi nepomáha a bez neho sa nenaje

bluemoon24
20. aug 2024

@tatiana234 ale prosimte, ty by jsi vydrzela bez tablet od bolesti, kdyby ti rostly zuby? Ja teda ne. Pokud ma teploty a velke bolesti, normalne ji dej. Nerikam davat leky tyden - dva nonstop, ale nenech ji zbytecne trapit 🙂

anavixy
20. aug 2024

Ak jej ich nedavas kazdych 6-8h tyzden vkuse, tak je to ok. Zbytocne si robis vycitky, ak nic ine nezabera a analgetila pomozu, tak jej ich dajte, nech sa aspon vyspi(te).

petamich
20. aug 2024

Skus pripadne este Viburcol cipky, su homeopaticke (niekto povie, ze hlupost) ale vela detom na tie zuby pomahaju, mne ich nasa pediatricka odporucila

A inak zial ked musis tak musis, na zuby casto stacia aj nizsie davky a nie opakovane, drzte sa

mia_von_prag
20. aug 2024

Tiež som davala nurofen od bolesti. Nemaj výčitky