Ahojte prosim vas prve vysoke teploty po akom case a ako striedat tieto lieky paralen nezaberie na 6 hodin. Dakujem. Mame len daky blby virus vraj len najskor suchy kasel potom mokry kasel a az teraz teploty vysoke 🙄prosim o podobnu situaciu a rady a hlavne ako sa uzivaju lieky
Ano. Ak by sa stalo, ze vam zacne teplota zas stupat ovela skôr než prejde tych 6h.
Moja ked takto horuckovala, tak jej teplotu o dva stupne stiahlo a za dve tri hodky to uz zas zacalo strielat.
Ked to bolo uz fakt, že vysoke aj liekmi na zrážanie a do 4 h bolo este daleho, robili sme zabaly.
Pri cipkoch sa riaď pokynmi na na obale.
@halci to ani nehovor, my mame doma este jeden nacaty, tak aspon nejaka zasoba. som nevedela, ze ma vypadok.
@alex5896 Mozes tak podat, ako si napisala, ale v noci trochu natiahni interval (nie kazde 4 hod, ale kazdych 6). Tam ide o to, ze nemozu byt za den - 24 hod - viac ako 3 davky Nurofenu a 4 Panadolu. Kvoli tomu, ze take male oblicky a pecen to nevladzu spracovat. Mozu zlyhat.... ono ta horucka neni zla sama o sebe. Telo bojuje
Ahoj. Striedanie paralenu s nurofenom nam odporucali pri vysokych teplotách (ak zacne stupat teplota skoro, je možné striedať P s N po 4 hodinách).
Nepises kolko ma syncek rokov. Moja mala cca 3-4. Davkovoli sme podla rady pediatricky pretoze udajne parametre uvedene na škatuľkách celkom nesedia (ze je to na danu váhu málo co je na škatuľke uvedené). Uz si ale bohužiaľ nespomeniem kolko ml na kolko kg nam dr odporucala pri sirupoch. Ked sa dalo, pouzivali aj cipky. Dr nam vravela, ze zaberaju lepsie.