Panaviral - skúsenosti

vierus08
30. júl 2024

Ahojte, mate niekto skúsenosti s nosovym sprejom panaviral pre deti? Mal by chrániť pred virusami, baktériami a zároven priaznivo pôsobiť na dutiny. Dávam synovi kvôli častým infektom aj momentálne je tesne po laryngitide. Ale moja otázka znie, aj vaše deti po ňom tak soplia, kýchaju? Neviem teraz či mu to tak uvoľní tie sople a prečistí dutiny alebo ma na niečo v ňom alergiu. Trvá to po striehnuti tak 15 minút, potom je v pohode. Ďakujem za skúsenosť.

sims122
30. júl 2024

@vierus08 ano kychali mi z toho deti, ja som dávala preto ráno skôr, vykychali sa a až potom išli do škôlky lebo keď som dala neskôr tak akurát prišli do škôlky a začali kychat v šatni 🫣

lujzinka_v
10. aug 2024

Ahoj môžem sa opýtať? Plánuješ dávať sprej každý deň ? Ráno pred škôlkou a potom ak príde dieťa zo alebo len tak preventívne ? Ďakujem

kikuskab
25. sep 2024

Dobry den . Akurat dnes som kupila synovi. Je alergicky na roztoce a stale ma taky akoby upchaty nostek. Tak na precistenie ze vyskusame. A ako piste vyssie v kuse kychal AZ som nyslela ze ci to nie je nejaky neziaduci ucinok. Takze asi to tak ma byt. Uvidime po tyzdni uzivania. ;)