Panadol sirup 30 dní od otvorenia

sandra49
6. sep 2024

Ahojte. Všimli ste si, že sa zmenila dĺžka otvoreného sirupu? Predtým to bolo 30 dní, či si to s niecim mýlim? Teraz je 24 mesiacov od otvorenia. Uz 5 rokov vyhadzujem po 30 dňoch sirup a otváram nový keď je treba 🙈

hildicapupu
6. sep 2024

to som si doteraz nevsimla teda vobec.

ptvw
6. sep 2024

To je ten novy resp s novým obalom? Mne sa zdá ze teraz zaberá lepšie ako nurofen

sandra49
autor
6. sep 2024

@ptvw neviem ci je to nový.. kupovaný bol v júli. Ale akoze fakt som prekvapená lebo som si viac než istá ze bolo 30 dní.. vždy som nadavala ze aké to je na prd ze malej dám 1x a potom 2-3-4 mesiace nič a musím vyhadzovať a kupovať nový.. 🙈

ptvw
6. sep 2024

Áno tento mam aj ja , predtým mal iný obal a podla mna aj zloženie bude iné, lebo predtým panadol nikdy nezabral ale teraz v auguste naposledy sa mi zdal lepší ako nurofen, ale možno si to namyslam, to zloženie som ale neskumala 😁

sandra49
autor
6. sep 2024

@sandra49 takže áno.. zmenilo sa zloženie. Nasla som diskusiu kde sa na to maminka pýtala. Tak snáď to pomoze aj niekomu ďalšiemu 😁

sandra49
autor
6. sep 2024

@ptvw nám zase vždy zaberal, nič iné som doteraz nedavala a to ma už 5 rokov. Ale asi záleží aj od organizmu. Ale teda milo som potesena 🙂