icon

Je bezpečné používať Pamycon po záruke?

19. dec 2024

ahojte stane sa nieco ak som dala dcerke 6 rocnej do nosa pamycoin ktory som mala od 01.12? viem ze sa to ma uzivat len 7 dni..

chrobak7
19. dec 2024

Nič sa nestane. Netreba mať obavy.

pribinak
19. dec 2024

Nestane sa nič, už bude bez účinku

stanulienkat
19. dec 2024

A ma v nose bakteriu, alebo virusovu nadchu? Zbytocne jej pestujes rezistenciu, ak jej to netreba. Su to Atb, nie nosne kvapky.

pinkgirl
19. dec 2024

Po rozrobení sa majú po 7mich dňoch zahodiť - dochádza totiž k rozpadu liečiva, nemajú už účinok. Zahoď ich.

denkabemommy
19. dec 2024

Okrem toho, že sa rozkladá liečivo, tak môžu byť mierne toxické ( nie životohozujúco) ale proste sú, takže nedávala by som, dávno mali byť tie kvapky vrátené v lekárni 🙂

taktotedanie
20. dec 2024

Jeho ucinok je uz nedetekovatelny, takze je jedno ci ho das alebo nedas ,nepomozes jej tym uvedom si to! viac uzitku by mala keby si jej dala morsku vodu a nasivin ak ma sople aspon sa jej bude lahsie dychat a k tomu nejake mukolytikum a antihistaminikum
Pamycon do nosa pokial nemas vyter kde je jasne napisane ze bacil je citlivy na pamycon je zbytocne

autor
20. dec 2024

Už máme doma čerstvý

simca06022011
20. dec 2024

inak neviem ci ste ho vtedy pouzivali, ale ja som mavala aj pamycon "rezervny" a ten mi nerozrobili v lekarni.. a tym padom namiesal sa, ked bolo treba.