Pamycon kvapky

gabikacentrum
24. mar 2016

ahojte pamikon kvapky sa predavaju rozrobene alebo to treba rozrobyt manzel dnes ich kupil ale nic sa nepital len mu v lekarni povedali ze ich ma dat do chladnicky a ja treaz neviem lebo vo flasticke je troska tekutiny na a na letaku pise ze dodat 10ml vody ja somdodala ale neviem ci som urobila spravne ket tych 10 tam ani nevojde tak teraz neviem ci to uz nebolo rozrobene nevie mi niekto poradit ako to vlasne predavaju

petrife
24. mar 2016

Nám keď ich doktorka predpísala, tak nám ich v lekárni rozrobili, museli sme čakať, kým ich pripravia, nejaký špeci roztok do nich dávali, lebo sa ešte lekárnička pýtala tej druhej, že v akom pomere.

gabikacentrum
autor
24. mar 2016

@petrife tak asi aj ti boli rozpravena a ja hlupa som dodala vodu tak to urcite nepomozu super dakujem

provoke
24. mar 2016

Pokiaľ tam bola tekutina, boli už zarobené, ak tam bol iba prášok, treba zarobit

zuzik307
24. mar 2016

@gabikacentrum ak to tam nevojde, tak uz asi boli rozrobene 🙂 v lekarni vacsinou rozrabaju, iba ked ich poziadas, ze nechces, tak ich nerozrobia...dava sa 10 ml prevarenej a vychladenej vody /doma/...

rula
24. mar 2016

aj mne to predpisala obvodacka, v lekarni som na to cakala, oni to zarobili a tiez kazali dat do chladnicky. boleli ma usi, pomohli mim a davaju sa aj do nosa.

danielle799
24. mar 2016

Pamycon kvapky ste uz mali rozrobene ked ste to dostali v lekarni. To ze ste tam este dali 10ml,ste urobilu zle. Mozte ich vyhodit. Pamycon sa stale dava rozrobeny. A nemusite ho drzat v chlade. Pouziva sa len 7dni,potom oxiduje.

ella2015
24. mar 2016

@gabikacentrum ak si dala prevarenú vodu 10ml tak je všetko ok a zaberú

mirkaaa80
24. mar 2016

Pamycon dostavame na zelené sopliky a v lekarni ti ich vždy dajú zarobene, preto musia byť v chladničke a len 7 dni. Takze určite ti dali tiez zarobene, inak by manželovi určite povedali že to treba rozrabat. A povedali mu aspoň že majú byť v chladničke 7 dni? Ak áno tak určite boli zarobene. Zajdi do lekárne či ti nemozu dať nové, a recept by si doniesla v utorok, vysvetlí čo sa stalo.

izabela333
24. mar 2016

tam je to aj napísané, že postup pre LEKARNIKA ako ich má urobiť..nie pre kupujúceho

andrejta
24. mar 2016

@danielle799 mne tiez kazali drzat to v chladnicke, raz som si to rozrabala sama

danielle799
24. mar 2016

Netreba ich davat do chladnicky. Je lepsie ich drzat pri izbovej teplote ako podavat studene dietatu ci stale ich vyberat a nasledne zohrievat v rukach a potom zase chladit.

gabikacentrum
autor
25. mar 2016

@mirkaaa80 tak som to aj urobila dnes sme dostali nove a v utorok zanesiem recept vyzerala som sice ako hlupana ale hlavna vec ze ich mame 🙂

nsoci
20. apr 2016

@danielle799 no pokial viem musia byt v chladnicke zarobene aj nezrobene, to je fuk

rainee
15. sep 2017

Pamycon musí byť vždy v chladničke,zarobený aj nezarobeny. Ak je tam len prášok,treba tam pridať 10ml prevarenej vychladenej vody. Ale na 99%ho dostanete už domov zarobený.

lensam
17. aug 2018

@gabikacentrum este len dodám, že pamycon sa skladuje aj nerozrobený v lekárni v chladničke a aj po nariedení sa musí uchovávať v chladničke a nesmie sa používať dlhšie ako 7 dní. A presne pred kvapnutím sa môžu zohriať, ale iba v rukách. Je to síce prácne, ale tak je to správne.

viva13
25. jan 2019

Musia sa pri pamycone nasadit aj probiotika?

poleva
3. júl 2023

@viva13 nie

poleva
3. júl 2023

@danielle799 pamycon sa musi uchovavat v chladnicke