Pamycon a klasické kvapky

natalushka
26. feb 2018

Maminky prosim o radu..malemu davam ododnes Pamycon do nosteka,ale ma ho uplne zapchaty..mozem mu to prekvapnut aj klasika kvapkami,aby mu sliznica odpuchla?bo pamycon ako taky ziadnu taku latku neobsahuje..alebo tym mozem narusit ucinok?vdaka za radu

jana2679
26. feb 2018

Ahoj kľudne nasivin, morskú vodu alebo vincentku, účinok sa nenaruší.

janci05
26. feb 2018

Môžeš dať kľudne sprej do nosa na ovoľnenie a potom Pamycon. Ja používam Mar Rhino na uvoľnenie nosa a potom Pamycon.

natalushka
autor
26. feb 2018

Ok..pred pouzitim som mu prestrekla sterimarom..tym preplachujem cely den..dala som pamycon..no nosik nepovolil,tak som dala klasika Nasivin..a uz ok..dakujem za rady

janci05
26. feb 2018

@natalushka Za máličko.

jedina30
26. feb 2018

Prestriekaj noštek morskou vodou,poodsavaj vysávačom a do čistého nosteka daj Pamykon.. 3-4 x denne(neviem kolko ma maly syn)..pridaj Sinupret,,Dr ti nedala nejaky fenistil?

kukakaj
26. feb 2018

Baby ti uz dobre poradili, pred podavanim Pamyconu je dolezite vycistit nostek, vyplachnut morskym sprejom, poodsavat alebo vysmrkat, podla toho ake stare je dietatko a az potom podat Pamycon, aby dobre zabral 😊 skore uzdravenie

kukakaj
26. feb 2018

@jedina30 rovnake myslienky 😀 a presne Sinupret sa moze od babatka a je na prirodnej baze a neskutocne uvolni nos

natalushka
autor
26. feb 2018

@jedina30 fenistil krpcovi niekdy moc nezaberal na tu nosovu sliznicu..krpec ma 3,5..skolkove sopliky nas dostihli😅

kukakaj
26. feb 2018

To uz ma dost, skuste preplach nosa s fyziologom, najlepsi sposob ako sa rychlo zbavit soplov, resp ako ich nedostat 😊 a po preplachu Pamycon do cisteho nosa

natalushka
autor
26. feb 2018

@kukakaj sinupret ma nenapadlo vyskusat..vdaka za tip..ak je prirodny, o to lepsie..prave som nikdy to moc neprehanala a nekombinovala pri soploch,vseobecne chorobach..vzdy sme to zvladli morskou vodou a klasika kvapkami..aj doteraz odolaval tej skolke..ale pred mesiacom mal chripku,to v pohode..a od minuleho tyzdna ma sople,ale rano zelene,behom dna uz ne..tak snad zaberie..vdaka baby👍😊

jedina30
27. feb 2018

@natalushka ..ak ma tvoj syn 3,5 roka,tak miesto Fenistilu(2-3 x denne).. je dobrý aj Aerius...ten sa dáva len vecer..ináč mojim detom zaberal aj Triefed expektoranc...

natalushka
autor
27. feb 2018

@jedina30 Aerius je vyslovene antihistaminikum na predpis,ne?viem,ze alergikom ho davaju..nemam skusenost..ten sinupret ma skor zaujal..😅ako je toto len sopel,zatial tosom nehrotim..snad to prejde,ak ne..tak aj Trifed bude dobry..😂

jedina30
27. feb 2018

@natalushka...tak,tak☺️☺️...mne vyhovuje skor pre moje deti aerius,lebo ten tak neuspava..a sem-tam si ho dam aj ja ked mam nádchu 😜..nie je to len pre alergikov