Pády detičiek

31. dec 2023

Ahojte dievčatá, ako zvládate pády, zranenia a choroby svojich detí? Mam 3 deti a denno denne si niektoré ublíži. Najmä nezvládam pády na hlavu. Po každom takomto páde potom 2 dni sledujem a pozorujem všetky možné zmeny. Som si myslela, ze každým ďalším dieťaťom to budem menej a menej riešiť, ale u mňa to absolútne neplatí. Kazdy pád som v strese a čakám všetky možné komplikácie a problémy.

ivik4
31. dec 2023

Zvladam to v klude , stres mi nikdy nepomohol

katkaseiner
31. dec 2023

obcas to byvalo o drzku ale uz je toho ovela menej a je to lepsie

klip0
31. dec 2023

Mám len jedno ale zvládam to tak ako ty 😬

unicornlady
31. dec 2023

Ja učím, že hlavu si treba chrániť pri páde (závisí od veku detí, či sú schopní to pochopiť a mať dobré reflexy)

autor
31. dec 2023

@unicornlady problém je, ze su traja a veľmi živi. Bud sa bijú alebo vymýšľajú všetky možné hry a najlepšie keď sú nebezpečné. Su mali najstarší ma 6 rokov.

jesenzima
31. dec 2023

Tiež mám dvoch expertov na pády, vedia, že majú dávať pozor hlavne na hlavu a nikdy nemať ruky vo vreckách, keď behajú ...
V taške vždy nosím dezinfekciu a náplaste.. ale tak celkovo už som si zvykla, že furt sa kdesi tresnú ...

x_mery_x
31. dec 2023

Moj padal denne na hlavu niekolkokrat, neriesila som.

marianarem
31. dec 2023

Ja akosi az tak v strese z toho nie som. Sama sa stale nejako buchnem alebo zranim, aj momentalne mam bud narazeny alebo zlomemy malicek na nohe. Tak nejako mam pocit, ze si viem predstavit, co je ako velmi nebezpecne. Samozrejme snazim sa dohliadat a zabranovat velkym nebezpecenstvam. Ale aj pri najlepsom dohlade maly tie urazy proste ma. Hlavu si naposledy buchol vcera, predvcerom zase spadol zo stolicky.

ivangeline
31. dec 2023

Neriesim. Celkom sme v rodine odolni. Ziadne zlomeniny zatial.

vilma7
31. dec 2023

Ja neviem čím to je, ale moje dve deti sú *kľudné *, žiadne úrazy, pády atď sme neriešili (výnimka 2x keď za to oni ani nemohli, ale ja). Sú veľmi opatrné už od prírody.