Ahojte, chápem že je normálne že bábätko veľa krát padne keď sa učí štvornožkovať a podobne .. momentálne dcérka má 10m. štvornožkuje a stalo sa pár krát že padla aj na hlavičku a potom ma to veľmi mrzí .. aj vám sa také stáva, pripadne stávalo? To sa nedá že nonstop sledovať, dávame si aj pozor..
Hm, a to sa este nepostavila. To uvidus potom tie pady...
Moj starsi syn je kaskader, ten sa toľko upadal - aj na hlavu. Najviac vtedy, ked som nanho davala pozor 😀 a ked isiel po rovine 😀
Aj tými pádmi a údermi sa dieťa učí. Proste to patrí k tomu. Naozajstne pády a údery začnú, keď sa dieťa začína učiť chodiť
Ty jedine čo mizes, je zabezpečiť Aby sa jej nešmýkalo, napr dávať protišmykové ponožky, odpratať všetko čo má ostré hrany a rohy
@lucka27375 náš má 11 mesiacov už chodí okolo nábytku aj sa pustí občas všade vylezie čiže si to vieš predstaviť. Padá každý boží deň, úprimne ja to už neriešim.. čo sa dalo sme zabezpečili viac už neviem urobiť jasné že ho sledujem ale to sa nedá furt všetko ustriehnuť
@lucka27375 Aj place, ci zamrnci a ide dalej? Ja som mala takeho kakadera co so sebou svacal na vsetky strany ked stvornozkoval, lebo sa vytahoval do stoja vsade kam dociahol a potom z toho stoja spadol. Naucil sa ale skvele padat. Dat ruky pred seba a stlmit pad a ked padal dozadu, tak na zadok a potom sa v sede otocil dopadol zase na ruky. Len ked spadl nabok tak to isiel hlavou napred. Asi mesiac chodil v ciapke, lebo sme mali vsade drevene dlazky. Vela mamiciek da koberce aspon do obyvacky.
@andreatytler máme v obývačke veľkú podložku na hranie, začala ručičkami dosahovať stôl a aj na viac krát sa tak dvíha a potom zrazu z ničoho nič padne samozrejme kúsok od podlozky.. nemáme ju na celu podlahu.. sedieť ešte nevie takže nevie ešte pád asi niejak.. a proste som od nej kúsok ale nevedela som ju dostihnúť a takto sa viac krát stane.. tak ma to vždy potom tak mrzí že.. ach
@angeli121212 ved práve.. a naša jak naschvál na tu hlavičku furt...sa už bojím o tú hlavičku, o ňu celú.... a akurát na plávajúcu a kúsok od nej je podlozka na hranie
@pribinak áno, len si proste vyčítam že prečo som taká.. proste na tú hlavičku už padla ani neviem koľko krát a možno som mala byt všímavejšia no neviem.. ale nedá sa byť nonstop pri nej..
@zorkahorka no to je ten zákon schválnosti.. a vždy bolo všetko v poriadku ? Po každom páde sa tak bojím a tak si to vyčítam..
@viestta bodajby..
Este kym je to plavacka. Dlazby by som sa bala. Ale deti sa tym aj ucia. Si zapamataju ze aha tu som uz bolo. Toto som spravilo a vtedy bolo au… uvidis vsetko sa nauci. Neskor popri tom ako bude chodit to bude azda aj “drsnejsie”. Aj my sme takto vyrastli 😉
@lucka27375 vieš čo my sme už podložku spratali nemalo to zmysel aj tak na nej nesedel, poriešili sme to tak, že mame všade koberce no ale chápem, že to sa takto nedá všade využiť
@lucka27375 vobec si to neber k srdcu. Ja som si zvykla, vobec neriesim. Zvlast u chalanov.
Synn ma praveze stastie. Zvykol sa spustat na odrazadle dolu kopcom po ceste, raz sa prekoprcol dopredu. Nic sa mu nestalo!!! A o par dni isiel popri mne na odrazadle po rovine, drisol a na cele mu navrela hrca. Modrina mu stiekla neskor dolu, takze mal monokel. 😃
Skus si zvykat na to, ze je to normalne, patri to k detstvu.
Uci sa, pada, ked sa nieco nepodari. Este sa velakrat udrie, kym sa nauci chodit. Detske telicko vydrzi ovela viac ako si my myslime