Pád z postele 2-ročnej dcéry bez plaču.

svetlana266
5. dec 2019

Je tomu 2 dni co moja 2 ročná dcéra spadla z postele.. Asi 40cm vyska. Vôbec nezaplakala, ani nevedela ze spadla a spala ďalej. Mam obavy ze jej niečo je, bojím sa o ňu. Sledujem ju, no nevidím nejaké príznaky.. Hraje sa ako predtým spinka tiež tak ako predtým zrenicky ma rovnomerne.. Len ten pocit, že jej niečo môže byť.. Ach.. Manžel si myslí že preháňam., vraj je v poriadku.. Mate skúsenosti s pádom bez plaču?

ukulela
5. dec 2019

@svetlana266 ano, moj sa bezne vspanku zdengli z posteleadrichme dalej na zemi... medvedik moj - ako v zimnom spanku. takze v pohode, keby jej nieco bolo, tak place, stazuje sa, ma modrinu. nerob teraz zbytocne 2 tyzdne paniku. akurat bud zvaz bocnicu na posteli, alebo podloz ku posteli napr matrac, alebo nieco, co pripadny dalsi pad stlmi.

svetlana266
autor
6. dec 2019

@ukulela ďakujem za odpoveď.. Sme teraz u svokrovcov na návšteve doma to mam vyriešené aby malinka nespadla.. Veľmi ma to trápi 😔

erickatt
6. dec 2019

@svetlana266 ešte sa napadaaa. Neboj, nic jej nebude

livka_
6. dec 2019

@svetlana266 nie, nemohlo sa jej nic vazne stat, mozes byt kludna.

erikavesela
6. dec 2019

Hovori sa, ze ked dieta spadne z vysky nizsej ako je samo, tak bude ok...neboj...nic jej nie je...deti su odolne...nie su z porcelanu...nemas sa preco trapit..este sa napada..

ukulela
6. dec 2019

@svetlana266 tak vypytaj od svokry nejaku perinu a poloz ku posteli - ja takdavam malemu, kedsme mimo (aj minule sa u nasich zosuchol na zem - a pekne si tam pospal, kym som ho nasla 🙂 ako z postele, to nie je zoadna vyska, navyse nepadas rychlostou odtial, ael skor sa zosuchnes. keby to bola bolest, alebo by si ublizila, urcite sa zobudi a place. t neboj. auz nie je mimino, hlavku uz ma pevnu, nestresuj.

kika831
6. dec 2019

@svetlana266 aj nam sa to stalo- maly ako 2,5 rocny spadol v noci v spanku z postele- zosuchol sa a to ma pomerne vysoku postel. Ani sa nezobudil, proste len ´bachol ´ dole. Bola som z toho na nervy. Mesiac som chodila ho kontrolovat v noci ci normalne dycha, stale som sa pytala ci ho hlava neboli. Decko bolo uplne v poriadku len ja som ´vysilovala ´. Samozrejme treba dieta sledovat, ale ked sa zatial nic neprejavilo tak to bude zrejme vsetko ok. Hlavne klud, nepanikarit. Drzim palce

mila06
6. dec 2019

Moja dcerka mala skoro dva roky ked skakala na posteli a spadla rovno na hlavu, ako keby hlavicku skocila z postele, mame tvrdu dlazku, pocula som riaden naraz, tiez som sa zlakla ale nic sa jej nestalo. Volala som nasmu pediatrovi a vravel ze je urcite v poriadku vraj deti su odolne, len treba sledovat ci nestraca rovnovanhu, nezvracia.Urcite sa nic nestalo ani tvojej dcerke, ak spadla v spanku tak sa iba zgulala a je uz velka, horsie by to bolo u maleho babatka. Tak neboj.

siska53
6. dec 2019

@svetlana266 manzel ma pravdu. Prehanas.

kittykat22
6. dec 2019

syn preletel v 3 rokoch odrazadlo, a bez prilby padol na chodnik. (samozrejme s manzelom, ktory mi daval kazne ze prehanam s bezpecnostou, a zobral syna bez prilby) no a rozbita pera, narazena hlava, zub jemne nakrivo, syn v kome od revu cely krvavy. No a v pohode. Na pere jazva, zub sa opravil, hlava v poriadku 🙂 Sledovala som ho, ci mu nepride zle - hned po pade, potom 24 hodin kludovy rezim, a potom to bolo ok. Dieta musi mat velku smolu, aby si ublizilo na hlave. Valna vacsina padov konci bez nasledkov.

mila06
6. dec 2019

@kittykat22 no ja idem hned kupit prilbu, aj moja mala chodi bez prilby kedze manzel tvrdi ze naco oni nemali ked boli mali bla bla."Men"

kittykat22
6. dec 2019

@mila06 prosim ta, neuveris, to tak preletel z tej tucnej malej plastovej motorky, z ktorej ide pocit, ze to nie je mozne. Spustil sa z kopceka - ale dole bola rozkopana cesta, a samozrejme manzel na mobile, dieta na haku, a uz to bolo. Jazdili sme tam denne - akurat v to poobedie tam robili cestu - a rozkopali vrchnu cast betonu. Syn nabehol do toho zliabku bez betonu, a na druhej strane nevyhupol zo zliabku, ale koleso narazilo na okraj, a maly uz letel. Mali sme stastie, ze mal ciapku a dobry dopad.

adamadent
6. dec 2019

Áno spadla mi v spánku z postele vtedy asi 11 mesacna, a spala ďalej. Strašne ma to vystrašilo viac to ze sa ani neprebudila ako to ze spadla... Nič jej nieje sledovala som ju, nebola som s nou ani u Dr.

lenadka
6. dec 2019

@kittykat22 aj môj tak preletel malé odrážadlo, narazil do obdubnika a jeho vyhodilo na cestu. Ale mal prilbu, spadol tak že čelom prilby tresol o zem, v prilbe vbite kamienky a on mal iba oskretu bradu a ruku. Keby ju nemá má tie kamene v hlave a rozbitý nos a výrazné zuby. Len čelo prilby zabránilo aby si udrel bradu.

ankaevka
6. dec 2019

ani nerátam, koľko krát spadli moje deti z postele..neboj, nič sa jej nestalo...ja som raz spadla v spánku z poschodovej postele, nič som necítila, iba som sa zobudila na zemi s paplónom pod sebou a všetko ok, hlava v poriadku, aspoň si myslím 😀