Ahojte, syn má rok a 4 mesiace
Dnes urobil svoje prvé kroky prešiel z izby do Obývačky sam. No potom ako sa otočil a chcel si zobrať pitie tak spadol na hlavu. Plakal bol vystrašený a preto sem píšem ci sa mam báť alebo ísť na pohotovosť je to moje prvé dieťa a neviem no... Ale zatiaľ vyzera byt v pohode
Upokoj sa, začal chodiť, pádov bude ešte veľmi veľa,
Ak je v pohode, reaguje, nie je spavý, nezvracia a má v poriadku zreničky, netreba nikam chodiť,
Ak nebol v bezvedomi a sprava sa normalne, nesla by som
Takych padov este bude, ale vylala kazdy (vlastna skusenost). Pokial nebol v bezvedomi, nezvracia , nie je spavi netreba ,ale isto ho treba este sledovat, ak by sa nezdal urcite treba s nim ist .
Neboj,tak jak Ti pisu vyssie ❤️
Ja ta len ukludnim,mne sa minule skoro 2 rocna tak strepala,rovno na roh o drevo udrela hlavu,v sekunde jej navrela hrca na hlave,no nebolo mi vsetko jedno...ale,plakala hned,ukludnila sa pomerne rychlo (do 5min urcite),je kojena,takze si vypytala cicik-trosku jeden,trosku druhy..a zrazu jak keby sa nic nestalo,zisla zo mna dole a uz zas vystrajala,behala..2dni mala hrcu na cele,modrinu cca tyzden
Tiez mi nebolo vsetko jedno jak som videla tu hrcu,najprv som myslela,ze pobezim na traumacku..no predychala som to,pozorovala ju,a bola v pohode 🙂
Sleduj ho, či nezačne byť nejaký spavy, apaticky, nevracia, či sú zreničky rovnaké.
Keď normálne sa hrá, papá, tak ako vždy, nie je dôvod na paniku. Pády ešte budú a koľko.. Sú to deti, sú akoby z gumy, príroda ich prispôsobila na to
@donutka99 pokial nezvracia a nekrvaca tak netreba. Tých pádov bude ešte veľa