Dobrý večer žienky chcem sa opýtať či ste s tým mali skúsenosť? Moja dcérka sa začala teraz v lete potiť a ten pot jej veľmi smrdí ako u dospelého človeka. Volala som lekárke ale ona nevedela čo to môže byt. Tak vzala malej moč na cukor tie výsledky boli ok. A povedala že máme zvýšiť vitamín D a viac piť. Dcérka mi veľmi málo pije. Máte s tým skúsenosti ? Myslím si že tak malé dieťa by nemalo smrdieť od potu? Pri tom dcérku každý večer kúpeme niekedy aj viackrát denne.
Ak má všetky vyšetrenia v poriadku tak mi jediné napadá strava alebo oblečenie. Nosí len bavlnu alebo aj nejaké umelé tkaniny? Neje veľa sladkého alebo nejaké (to asi nie keď má 2r ale aj tak...) smažené jedla alebo podobne? Nereaguje zle s nejakým sprchovým gélom? Alebo avivážou/práškom? Skúsila by som postupne niektoré veci vymeniť či to nebude aj tým.
@kkovacovak no lekárka jej nerobila žiadne vyšetrenia iba moč zobrala.
@kitycat pozerala som tu tému ale vela toho tam nie je...
Asi by som trvala aj na odbere krvi. Môže mať niečo zvýšené a preto sa takto potí.
hormony by som dala skontrolovat, male dieta nema smrdiet.
kolko denne vypije? to je zakladna vec, v tom veku musi vypit liter..... vypije?
@lucik194 myslíš že to môže byť tým? no nepije mi veľmi, stále s nou bojujem lebo nechce piť vodu.
cez pot odchadzaju skodlive latky, kedze neodchadzaju cez moc..... vypoti ich......
tak jej nedavaj vodu, ja tiez nemam rada vodu, mam z nej strasnu tazobu, kopenzujem to cajom, dzusmi zriedenymi s vodou, citronadou.....
@lucik194 skúšala som už aj čaj a nechce ho piť, aj džúš už som zúfala...
Autorka, prosím ta napíšeš ako to napokon dopadlo, či ste to nejako riešili a na niečo prišlo alebo to odznelo samo?
@mima172 no lekárka to neriešila, takže na nič sa neprišlo. Časom sa to zmiernilo, ale mam pocit, že je to stresového pôvodu.
Videla som tu rovnaku temu tento tyzden... Aj tu si zakladala? Ak nie tak hladaj... Co tam bolo za rady..