Ahojte prosim vás odporucte čo na ovčie kiahne 5r dcérka ich ma úplne všade najhoršie ju to najviac svrbí pri intímnych partiách :( dve si omylom pri vyzliekani zoskriabla bude mat jazvu ?áebo sa ešte vytvorí chrasta a nemusí byt ?
@gabika8855 sno toto mám aj tak to robim …je vhodne požierať aj betadine vyrážky ? Toto mi bolo tiež odporučené vraj to skôr vyschne
@katika1811 to som neskusala ale nevidim v tom ja nic zle vsak betadine sa dava na rany tak preco nie
Asi dajak nič viac nemôžeš, len to čo pisali. Mojej kamarátky dcéra mala,.keď bola 5 tacka. Doslova, prelezala hodiny vo vani v hypermangane. Nič nezaberalo a boli to muky. Len dajak vydržať. Jazvý sa niekedy urobia ak si to dieťa aj neskriabe. Nevieš to proste ovplyvniť. Držím palce
@hipuska ďakujem pekne je to hrozne :(
U nas sa napriklad osvedcilo aj tantum verde, tym som potierala vyrazky a v celku fajn to a ne zaberalo. Samozrejme kupel v hypermangane tiez, no to je si myslim, ze taka klasika. Ono to treba len vydrzat
Nám odporúčala pediatrička horské slnko - máme také staré, z 80. rokov s UV svetlom - a naozaj to veľmi pomohlo. Odporúčala som to potom aj kamarátkam a tiež to ich deťom pomohlo. Stačilo dieťa opaľovať z 2m vzdialenosti 30 sekúnd spredu a 30 sekúnd zozadu a po asi 2 dňoch bolo po kiahňach, už boli všetky úplne suché.
@marika142 a v čom spali? Naša momentálne je len hoľa a prikrývku ma na sebe 😏
@marika142 mala si aj ty takú skúsenosť že hypermangan sfarbíl pokožku ? Akoby jemne do žltá ? Ako sú nechty chodidla
Nam pomohli fenistil kvapky, betadine a aj tekuty puder, ktory sa sice uz vraj neodporuca, ale nasim pomahal, vobec sa neskrbali.
@pininka1 no skusila som teraz betadine ..koľkokrát denne si ho dávala ? Dávala si na tie pupence ano ? Puder nemám pocit žeby pomáhal a ani fenistil jedine dithiaden
@katika1811 ja som to striedala, ten betadine sa dost blbo dava, lebo rychlo schne, to som davala skor vecer. Ale nasi mali nastastie malo vyrazok a neskrabali sa. Som zvedava ako dcera, lebo ja som ako decko mala velmi zly priebeh
@katika1811 hypermangan, a nieco ako dithiaden na utlm skrabania