Ahoj maminy prosím vás.... Všetkých troch zbojníkov chytili ovčie kiahne. Chcem sa spýtať mame Fenisyil kvapky, tekutý púder, hypermangan a včera mi poradila lekárnička A-DERMA Cytelium
.... Ale syn stále plače že ho to svrbí mate nejaké rady? Poprípade kúpeľ z hypermangan ako často môžme dávať to mu pekne upokoji
@v3rca11 aha, no vidis to som ani nevedela. Cize asi pri virusovych ochoreniach bude nevhodny (ako aj napr. pri covide..), podla toho co som si teraz na nete precitala...
tanno hermal je uplne super nase baby sa po nom vobec nesvrbeli a ked nahodou tak som znova potrela a bol klud. Kazdy vecer som kupala v hypermangane ale staci naozaj maaalicko.
Fenistil a betadinne. Ale inak nasim dobre zaberal aj klasicky tekuty puder. Ale mali lahsi priebeh, menej vyrazok a vobec ich nesvrbeli, ani teploty nemali
vynikajuca proti svrbeniu pri kiahnach je Poxclin pena https://www.najlekaren.eu/poxclin-chladiva-pena..., osobne vyskusane na susedinych 2 detoch a na synovej sesternici (syn zatial kiahne nemal)
My sme tiež natietali tautum verde a super, aj vyrážky sa rýchle hojili aj to menej svrbelo deti
Kiahne sa uz neliecia tekutym pudrom a podobnymi somarinkamk.Dnes sa pouziva Tanno Hemal.
TannoHermal sme pouzivali, nic ine, ale hlavne na tie najhorsie vyrazky... moja tiez plakala, nuz... svrbi to, nic sa neda robit. hLavne par takych velkych sa nafucalo, nastasie na chrbte, za par dni a to ju bolelo... myslim, ze nic viac som jej nedavala, potom nurofen lebo sa mi zda ze aj teplota prisla... Klasika vitaminy a dost.