Ahojte, mali ste niekto alebo vase detičky slabsie ovčie kiahne, napr iba jemný šíriaci vysyp, ziadne ine priznaky? Ako to u vas vyzeralo? Ďakujem 🙂
Ja som mala ako dieťa, v čase kedy mala sestra kiahne, pár vyrážok, naozaj pár. V dospelosti som si dala robiť protilátky a mám ich
Moja mamina ma protilátky, vysokú hladinu. Ani nevie, že mala kiahne 🤷♀️
Môj 3 ročný syn mal cca pred týždňom a pol. Mal ich možno dokopy 10. Zato staršie deti, ked to mali pred par rokmi boli celý obsypaní.
Áno, toto sú presne ovčie kiahne 😉 aj mladší ich teraz má, sú menšie, zrejme koluje slabšia varianta kiahní 😄 lebo neterka mala v lete aj par deti v škôlke u nich a boli veľké a všade. Moji mali hlavne za ušami, vo vlasoch, trup, chrbát, trochu nohy, ruky a tvár.. Skoré uzdravenie 😉
Áno dcéra mladšia dostala mala na sebe asi 30
Horúčka 2 krát po 12 hodinách. nikde na intímnych ani tvári. Staršiu som dala hneď ocko dostala za 12 dní priebeh bez teploty vyrážky asi 10 fakt neklamem
Áno. Očividne pribúdajú ak je očko nemusia môžu ostať v počte 5 a koniec.
No na kiahne ju nemam očkovanu ale svokra a aj manžel nemali zevraj kiahne (alebo maju imunitu alebo mali slabšiu verziu a nevedia otom) tak rozmýšľam ci to nema po nich 🤔
Syn to mal vsade aj v puse a v uskach