Otoplastika - korekcia ušníc na Antolskej

esunshine
13. okt 2014

Dobry den maminy 🙂 Najde sa tu prosim niekto, kto absolvoval s dietatkom pred nastupon na ZŠ upravu usiek, teda otoplastiku na Antolskej? Vedeli by ste mi prosim dat nejake referencie, pripadne odporucanie na konkretnych lekarov, s ktorymi ste boli spokojni? Velmi pekne dakujem. Vazim si to 🙂

laila22
24. nov 2014

@esunshine ahoj vidím, že ti nikto nenapísal. Našla si nejakého lekára? Resp. má dieťa už po zákroku? Ja riešim tiež túto problematiku. Dobré ohlasy som počula na dr. Maršala z TT Euroclinic. Tam sa úkon hradí v plnej výške. Poistovna neprepláca. V Ružinove hradí úkon poisťovňa, ale neviem do akej výšky. Zajtra mám telefonovať s dr. Maršalom z TT. Dnes som ho nezastihla.
Chcela by som vedieť,ako detičky ktoré tento zákrok podstúpili znášali ten čas po zákroku. Či nemali veľké bolesti...

esunshine
autor
24. nov 2014

@laila22 Ahoj 😉 Zial, nikto sa mi neozval, nemam ziadne odporucania, ani referencie, takze neviem poradit ani ja tebe ☹ Po plastike este nemame, nas to caka o niekolko mesiacov, no chcela som si vopred zistit kam na konzultaciu a kto je v tomto naozaj dobry. Mozno sa najde niekto, kto nam este poradi... 😉

esunshine
autor
19. okt 2015

@laila22 Ahoj 🙂 Presiel skoro rok a ja som si na teba minule spomenula v suvislosti s otoplastikou - uz to mate za sebou? Ak ano, pre ktoreho lekara a kde ste sa napokon rozhodli pre zakrok? Ako to prebehlo a ako ste s vysledkom spokojni? Vopred velmi pekne dakujem za cenne info 😉

katarinka26
11. sep 2016

@esunshine ahoj . Mate uz potom. Ja som akurat obhednana na 19. Sep k psychologicke, prve seyenie je bez malej. Stale rozmyslam ci kramare alebo antolska na opraciu. Orl konzultaciu mame absolovovanu na kramaroch. Vrchna z kramarov posiela ziadost n a poistovne, len potrebuje mT ten posudok od psychologicky. Nevies ako je to na antolskej? Sedeni u psychologicky musi byt uz viac ) to chcu uz vsetky poistovne 😢. Mala bude mat o par dni 6. Ak mas nejaku skusenosti ako to mat istotu ze mi to poistovna preplati tak mi daj prosim vediet. Dakujem k.

esunshine
autor
11. sep 2016

@katarinka26 Ahoj 🙂 My sme absolvovali psych. konzultaciu na altolskej, bolo to v pohode, dostali sme aj odporucanie pre poistovnu, ale nakoniec sme sa rozhodli dat dcerku zoperovat v sukromnej klinike, pretoze tam nemusela ist do celkovej anestezy, iba lokalnej. A nelutujeme 🙂 Uska ma nadherne 🙂 Odkrutili sme si to cele vsak sami, nik nam nevedel poradit, nasmerovat nas, nik, kto by mal skusenost sa neozval, takze sme sa poriadne bali a kazde rozhodnutie robili s malou dusickou, ale najlepsie ako sme vedeli. Jednoducho sme nechceli, aby bola dcerka v celkovej narkoze a 3 dni v nemocnici. Lokalka bola super a dcerka to cele zvladla ako hrdinka 🙂

katarinka26
11. sep 2016

@esunshine kolko ma tvoja dcerka rokov. Ja som si volala aj do sukromnej kliniky, ale tam mi lokalku neodporucili. Ze je mala a asi by nespolupracovala a riziko odskocenia stichu by bolo velke. A v celkivej aneateze to stoji 700€ ..co dam ked mi to poistovne nepreplati. A co bolest po, o niekolko dni. A ta bandaz a celenka? Nosi sa tak dlho? Dakujem

michaelamilan
11. sep 2016

Ahoj, ja som teda bola pred stužkovou, ale bola som uDoc. MUDr. Pavel Doležal CSc l a super dr. Už som 9rokov po operácii a všetko OK 🙂 Mala som lokálnu anestéziu a pohodička, len bude malá počuť všetko naokolo, ja si pamätám že sme sa ešte smiali na rádiu 😀 Potom ho vypli, nedalo sa to počúvať 😀
Bolesti po boli silné, úúúúúúú preplakala sooooom......ale teda mne narezal a strihal aj z chrupaviek. Veľa babám len kožu potiahnu a to nič nieje. Záleží ako a kde odstáva to uško.
Neplatila som nič, sám dr. mi odporučil, aby som si vybavila psychlog.posudok a ZP preplatí 🙂

katarinka26
11. sep 2016

@michaelamilan malej budu urcite aj z chrupavky . Lebo to jedno usko ma uz takmer kolmo na hlavicku. Druhe trosku lepsie. A za posledneho pol roka sa jej to vyrazne zhorsilo. Na dolezala som uz pocula samu chvalu. A mozem sa opytat mala si ho po znamosti ci si si jednoducho sadla pred ambulanciu? Dakujem

michaelamilan
11. sep 2016

@katarinka26 kamarat mal prasknuty BA bienok tak k nemu chodil. Raz som isla len tak s nim a vedel ako chcem tie usi pekne,tak ma v ramc kontroly necakane zavolal dnu a uz sme sa s dr.dohodli. Ani jeden z nas sme ho nepoznali,no ruky ma zlate ☺
Pekne vyfotil pred a po. A isla som hned po opke domv,nemusela som ostavat. Chvilku som chodola ako Otik z vesnicko ma strediskova 😂😂😂😂 Ale po My isli obvazy fuc a uz len celenka ❤☺

katarinka26
11. sep 2016

Dakujem. Ja sa teda skusim s nim akontaktovat.

michaelamilan
11. sep 2016

Pisem otrasne cez ten mobil,dufam ze si coto prelozila 😂😂😂

katarinka26
11. sep 2016

@michaelamilan ano. Dakujem

esunshine
autor
12. sep 2016

@katarinka26 dcerka absolvovala operaciu ako 5 a pol rocna, v lokalnej anesteze, spolupracovala bravurne a operoval ju Dr. Guba v Petrzalke, ULK. Tam detom tieto zakroky inak ako v lokalke ani nerobia, co sa mi na zaciatku zdalo neuveritelne, ale oni vedia ako s detmi spolupracovat a vsetko sa podarilo. Uska jej odstavali asi najviac ako sa dalo, mala ich v 90 stupnovom uhle. Kuklu mala na hlave tyzden, potom uz iba celenku a pod tym vatu na uskach, ktoru sme fixovali obväzom este tyzden aj na noc, potom uz nie. Zahojilo sa jej to tak, ze vobec nic nevidiet, nebolelo, zvladli sme to preventivne s Nurofenom, len trosku svrbelo. Vsetko zalezi od vyspelosti dietatka - lekar na konzultacii sam posudil, ci je na zakrok zrela a ci bude pri lokalke splupracovat.

katarinka26
12. sep 2016

@esunshine uzasne sa to cita, prosim ta mozes mi napisat celkovu sumu co zakrok v lokalke vysiel. A tvoja dcerka si uvedomovala ,ze jej uska odstavaju ? aj sa jej niekto posmieval ?

esunshine
autor
13. sep 2016

@katarinka26 Nepamätám si do eura presne, ale niečo okolo 460€ za obe uši. Uvedomovala si aké má ušká a nechcela ich také mať - veľmi sa na korekciu tešila a bola odhodlaná to podstúpiť. My sme ju doma na to dosť dlho pripravovali, rozprávali sme sa o tom a tak 😉 A jasné, že ašk v škôlke sa našli takí 'milí' spolužiaci, ktorí jej to pripomenuli... Želám veľa šťastia, nech vám to dobre dopadne 😉

katarinka26
6. okt 2016

@esunshine Ahoj, tak aj my uz mame termin, nakoniec som sa aj ja rozhodla pre sukromne centrum, na odoporucania mojich znamych doktorov, sme vyhladali Doc Doležala, v pondelok sme boli za nim a 17 10 bude operacia, ide do celkovej anestezy na odporucanie lekara a ja som aj rada , na rozdiel od tvojej dcerky,moja to vobec neriesi, dokonca si ma zavolala pred zrkadlo a pytala sa ze ktore jej odstava a ako to vlastne vyzera... aj dr. to skonstatoval ze je to moja vola , ze dcera to vobec neriesi, ale zhodnotil aj to ze ma jedno usko velmi odstavajuce - velku chrupavku a to druhe menej . Prosim ta vies mi napisat, ze co by som si tak mala dopredu kupit, co jej bude treba pooperacii ? - tu celenku co bude nosit po tyzdni to ti dali? ci si niekde kupila ? das mi prosim tip kde ? dakujem za vsetko

noemikatka
4. dec 2022

@katarinka26 dobrý deň mám otazocku bola ste na tej Otoplatike ako to dopadlo

katarinka26
5. dec 2022

@noemikatka ano, teda ja nie ale dcera, uz ma 6 rokov po

noemikatka
5. dec 2022

@katarinka26 a ako to zvládala co bolesti

katarinka26
5. dec 2022

@noemikatka prva noc bola narocnejsia, ale najma preto, ze vracala po narkoze, dalsie dni boli lepsie, bolest ani nie, ale potom doslo hojenie - svrbenie, to bolo narocnejsie, ale dnes ked sa s nou o tom bavim - 12 rokov ma, tak povedala, ze nic lepsie sme nemohli spravit, ze dnes by sa jej urcite veeeeelmi vysmievali, nelutujem nic, ani eura, a teda boli sme v sukromnom centre na kramaroch

noemikatka
5. dec 2022

@katarinka26 super ďakujem moc aj ja pôjdem do toho a to mam dnes už 29 len som strachoput ale ak zvládnu deti co nezvládnem mi🤣

katarinka26
5. dec 2022

@noemikatka zvladnete to a vy asi aj bez narkozy, dcere velmi vyrezali chrupavku z 1 ucha a z druheho o nieco menej, a to jen to co boli pri hojeni= cize mala naozaj dost velku plastiku , a zvladla to, nakupte si ibalginy pripadne flector ,urcite vam nieco aj predpisu a date to

danna11
12. feb 2024

Prosím vá kde ste nakoniec operaciu absolvovali?