Otobacid kvapky do uší

18. okt 2024

Dobrý večer, dcera ma zapal ucha ale už začínajúci aj na druhom usku dostala na pohotovosti tieto kvapky plus atb. Môžem kvapka do obidvoch? Musia byť v chladničke?

andulka1988
18. okt 2024

Môžte dať do oboch usiek ale kvapky musia byť v chladničke. Prajem skoré uzdravenie

autor
18. okt 2024

@andulka1988 ďakujem pekne .. muž hovoril tiež že v chladničke ale na krabičke je toto.. tak som si není ista

bajka3
18. okt 2024

Po otvorení sa majú kvapky uchovávať mimo chladničky.

nikpa
18. okt 2024

Keď otvoríš tak von z chladničky.

andulka1988
18. okt 2024

V chladničke určite musia byť na 100% som si istá. Naša malá ich už pár krát mala. A dobre by bolo aj vatu alebo kúsoček obvazu dať do usiek

dzulli1980
18. okt 2024

Nemusia byť v chladničke ... už párkrát sme ich mali.

66simonka66
18. okt 2024

My ich využívame niekoľkokrát do roka, stále keď malá ochorie, tak dostane zápal stredného ucha. Kým sa neotvoria majú byť v chladničke, keď sa otvoria už ich do chladničky nedávaj, lekárka mi vyslovene zakázala ich dávať otvorené do chladničky, aby som potom také studené nekvapkala do ucha a aj na krabičke je uvedené, že po otvorení ich máš skladovať pri teplote do 25 stupňov, klasická izbová teplota je fajn.

autor
18. okt 2024

Neviem ci sú kvapky zarátané alebo nie, ale muž ich bol vybrať z lekárne.. a povedal ze aj ATB do chladnicky.. čiže ja som ich otvorila prvá

autor
18. okt 2024

Čiže v lekárni ich majú v chladničke a ja som ich doma otvorila a u moU byť vonku

dobryden
19. okt 2024

Kvapky musia byt v chladnicke pokial nie su otvorene,ak ich zacnes pouzivat potom nie do chladničky ale staci izbový teplota.

autor
19. okt 2024

@dobryden ďakujem pekne, už som jej večer kvapkala tak som ich nechala vonku

mia_von_prag
19. okt 2024

Je to tam napísané, po otvorení pri izbovej teplote. Ono to ani nie je prijemne kvapkat do uší studene kvapky