Otoakustické emisie u novorodenca

denisbg
22. júl 2012

chcem sa spýtať, je tu niekto komu nevyšli otoakusticke emisie-ušné vyšetrenie u novorodeca.ako ste dalej postupovali

xlucia
22. júl 2012

@denisbg skusali sme v porodnici no a potom na rizikovu poradnu a usne

strapco13
22. júl 2012

skopcim sem co som ti napisala v inej teme @denisbg treba ich zopakovat, lebo mohli nevyjst len kvoli tomu ze sa dieta pohlo napr, ak by boli znovu negativne,. tak ist na ORL nech skontroluju usi, ci nema mazivo /to mozes aj tzeraz dat vysetrit/ a ak vyjdu aj tak negativne, tak treba ist na specializovane ORL pracovisko nech oddiagnostikuju, ci sa len nedari to vysetrit alebo ci je a aka je porucha sluchu
a zmen si v pase udaje, uz nie si tehu a gratulujem k malinkemu

denisbg
autor
23. júl 2012

@strapco13 Ďakujem veľmi pekne, si ma upokojila

jaruska8
23. júl 2012

Jaj, presne sa pamätám ako som sa cítila v pôridnici, keď malej robili to vyšetrenie, lekárke to nejak nešlo vyšetriť, tak som tam 10 minút tŕpla. Moja svokra a jej mama slabo počujú. Ale našťastie to potom vyšlo dobre, verím, že to aj u vás bude Ok a gratulujem k bábätku!!

denisbg
autor
23. júl 2012

@jaruska8 ďakujem,no dúfam aj ja, lebo mám strach ☹

denisbg
autor
23. júl 2012

@xlucia a vyšlo vám to potom v pohode druhý krát, my ideme 15. augusta

nina_m
23. júl 2012

Ahoj, nemusíš sa báť, toto je veľmi časté....mojej malej nevedeli zachytiť jedno usko, po 3 týždňoch uz to bolo ok. Mamička s ktorou som sa striedala na izbe mala rovnaký problém s oboma uskami.... Nakoniec tiez bolo všetko ok, ked to vzala do rúk iná sestricka

xlucia
23. júl 2012

@denisbg ano potom to uz bolo v pohode

sisusa2
21. aug 2020

Ahojte baby.maly ma 1 mesiac aj tyzden a mame ist na audiometriu kvoli tomu ze nam nenamerali obidve uska.co to znamena ze maly moze byt nepocujuci ? Velmi sa bojim